Gnistanin Suomen Cup jatkuu keskiviikkona

Gnistanin taival tämän kauden Suomen Cupissa jatkuu keskiviikkona 4. kierroksen ottelulla Pallohonkaa vastaan. Fair Pay Areenalla pelattava ottelu käynnistyy klo 19.30

Veikkausliigajoukkue Hongan organisaatioon kuuluva Pallohonka pelaa kuukauden päästä alkavalla Kakkosen kaudella Gnistanin kanssa samassa Etelälohkossa. Suomen Cupin urakkansa espoolaiset aloittivat keltapaitojen tapaan 3. kierrokselta ja ensimmäisessä ottelussa kaatui HIFK/3 tylyin 0-9 lukemin.
Gnistan puolestaan kohtasi 3. kierroksella 7. divarissa pelaavan Jokerit FC:n. Ensimmäisen 20 minuutin aikana isketyt kuusi osumaa takasivat Gnistanille odotetusti jatkopaikan. Nyt tähtäimessä on paikka Cupin 5. kierrokselle, jossa vastaan asettuisi Ykkösen FC KooTeePee.
Nuorista pelaajista koostuva Pallohonka tulee varmasti nälkäisenä ja täynnä näyttöhaluja keskiviikon kamppailuun. Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola tietää, että asenteen pitää olla Keltaisilla kohdallaan tai vaikeuksia on luvassa.
– Tiedetään varmasti mitä vastaan tulee. Paljon liikkuva, nuori, yritteliäs joukkue, jolla on perustaidot kunnossa. Siellä on valtava halu pärjätä Cupissa ja laittaa meidät kyykkyyn, eli asenteen pitää olla huomenna kunnossa.
– Lauantain Futura-matsista täytyy nyt pystyä parantamaan selvästi. Suomen Cup on meille tärkeä kilpailu ja uskon, että pelaajille se merkitsee niin paljon, ettei jätkiä tarvitse huomenna enempää motivoida, Lehtola sanoo.
Gnistanin loukkaantumistilanne alkaa vähitellen näyttää valoisammalta. Timo Aaltosen kylkivamma ei ole osoittautunut vakavaksi ja mies on päässyt jo treenaamaan. Marko Selin ja Mikko Vesterinen ovat myös palanneet Keltaisten harjoituksiin, mutta Teemu Keisanen kuntouttaa edelleen nilkkaansa. Samuli Markkaselta löytyi kuvauksissa polvesta rustovaurio, joka ei kuitenkaan estä pelaamista.
Gnistan: Otronen, Viitanen, Kabashi, Tiberi, Takamäki, Kuusijärvi, Katainen, Lepola, Rantanen, Spangar, Koskinen, Rodriguez, Woodward, M.Kauti, Markkanen, Mwangi, Mustonen, Pastila
FC Gnistan – Pallohonka
Ke 27.3. klo 19.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€


Myös Gnistanin kausikortit ovat nyt myynnissä hintaan 70€ ja Kakkosen kotiotteluiden lisäksi kortilla pääsee katsomaan myös Gnistanin Suomen Cupin kotiottelut. Kortteja saatavilla lipunmyynnistä tai tilattavissa sähköpostilla: asko.murto(at)murto-kallio.fi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.