Gnistan jälleen POHUa vahvempi

Toisen kerran tämän talven aikana kohdanneet Gnistan ja POHU iskivät lauantai-iltana yhteen Talin hallissa. Gnistan oli ottelussa selvästi niskan päällä ja vei kamppailun lopulta nimiinsä 0-2 lukemin.

Gnistan otti ottelun alusta asti hallintaansa. Pallo liikkui vauhdikkaasti keltapaidalta toiselle, eikä ensimmäistä maalipaikkaa tarvinnut odottaa kauan. 4 minuutin kohdalla piikissä aloittanut Samuel Woodward jakoi pallon vasempaan laitaan Antony Mwangille, joka pääsi ampumaan hyvästä paikasta. Laukaus kuitenkin suuntautui hieman takatolpan ohi.
Sama kaksikko oli asialla myös seuraavaksi. Tällä kertaa Mwangi pääsi hyvän syöttökuvion jälkeen keskittämään vasemmalta laidalta ja rankkarialueen keskellä päivystänyt ”Woody” laukoi suoraan syötöstä yli.
Ottelun avausmaali nähtiin 26 minuutin kohdalla, kun Gnistan karkasi kahden pelaajan voimin POHU:n maalia vartioinutta Janne Bruunia vastaan. Ville Spangarin oikein ajoitettu juoksu läpisyöttöön puhkaisi POHU:n puolustuksen ja maalin edessä odottaneella Mwangilla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään häkkiin Villen tarjoilusta.
POHU:n tilanteet olivat hyvin vähissä, mutta ennen puoliaikaa haagalaiset olivat lähellä tasoittaa ottelun. Gnistanin puolustuksen taakse karannut POHU-kärki yritti nostaa pallon yli vastaan tulleen Atte Otrosen, mutta yritys suuntautui ohi maalista.
Tauolla Keltaiset vaihtoivat maaliin Otrosen tilalle Timo Aaltosen.
Kellossa oli 54 minuuttia, kun Gnistan siirtyi 0-2 johtoon. POHU erehtyi antamaan liikaa tilaa loistavan vasemman jalan laukauksen omaavalle Spangarille, joka pamautti pallon verkkoon noin 25 metristä.
Gnistan suoritti toisella puoliajalla yhteensä neljä vaihtoa. 60 minuutin paikkeilla Toni Takamäki ja Teemu Pastila korvasivat Woodwardin ja Pauli Kuusijärven. Viisi minuuttia myöhemmin kentältä poistuivat Biran Jeng ja Antton Koskinen. Tilalle tulivat ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella Antti ”Kyttä” Uusitalo sekä oma kasvatti Richard Tiberi.
Keltaisilla oli vielä muutama hyvä tilanne lisätä johtoaan, mutta toisessa päässä myös Timo Aaltonen joutui töihin. Muutama minuutti ennen ottelun loppua POHU-kärki pääsi puskemaan vapaasti Gnistanin maalin edestä, mutta Timon käsi ehti pallon tielle ja lopputulokseksi jäi 0-2.
Gnistanin seuraava harjoitusottelu pelataan jo tiistaina 5.3 klo 16.00 Myyrmäki-hallissa. Vastassa silloin Ykkösen PK-35 Vantaa.
FC POHU 0-2 FC Gnistan
Maalit:
POHU:
Gnistan: Mwangi 26′, Spangar 54′
Gnistan: Otronen (Aaltonen 46′), Kabashi, Jeng (Tiberi 65′), Kuusijärvi (Takamäki 60′), Katainen, Koskinen (Uusitalo 65′), Rantanen, Spangar, Mwangi, M.Kauti, Woodward (Pastila 60′)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.