Futura kaatui 1-0

Lauantai-iltana Talin hallissa pelatussa treenimatsissa Gnistan kaatoi porvoolaisen FC Futuran 1-0 lukemin. Ottelun ainoan maalin viimesteli Teemu Pastila Miro Kautin tarjoilusta.

Noin vartti ennen loppua syntyneen maalin alusti Anthony Mwangi vapauttamalla Kautin läpi. Miro käänsi vielä pallon Pastilalle, jolla oli helppo työ viimeistellä voittomaali.
Maali oli mieluisaa katseltavaa valmentaja Erkka V. Lehtolalle erityisesti siitä syystä, että viime viikkojen treeneissä painotus on ollut murtautumispelin hiomisessa.
– Pelissä alkoi näkyä jo niitä malleja, mitä ollaan nyt treenattu. Siitä ehdottomasti plussaa. Muutamat hyvin rakennetut tilanteet päättyivät niukasti paitsioon ja pariin otteeseen lippumies oli vähän liiankin innokas.
– Mukava palata taas voittojen tielle parin tappiollisen matsin jälkeen. Viime peleissä ollaan päästetty aika paljon maaleja, joten myös oman pään puhtaana pysyminen lämmittää.
– Tässä on nyt kaksi viikkoa treenattu kovaa ilman pelejä ja se näkyi otteissa. Nyt pidetään yksi huilipäivä, maanantaina ja tiistaina kevyet treenit, ja sitten hyvällä jalalla Pallohongan kimppuun, Lehtola päättää viitaten keskiviikkona Oulunkylässä pelattavaan Suomen Cupin 4. kierroksen otteluun.
Lauantain ottelussa debyyttinsä miesten joukkueessa tekivät vaihdosta kentälle tulleet Gnistanin A-juniorit Eero Forsén ja Semi Selmani.
Loukkaantumiset ovat harventaneet Keltaisten joukkoja rankalla kädellä. Lauantain ottelussa Jaakko Lepola loukkasi häntäluunsa pudotessaan kentän pintaan ja joutui tulemaan vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla. Samuli Markkanen odottelee tällä viikolla tuloksia polven magneettikuvauksista ja Biran Jeng on sivussa muutaman viikon käytyään puhdistamassa nilkkansa tähystysleikkauksessa. Myös PK-35-pelissä loukkaantunut Marko Selin ja nilkkaansa paranteleva Teemu Keisanen ovat edelleen sivussa. Pitkään takareitensä kanssa tuskaillut Mikko Vesterinen palaa harjoituksiin alkavalla viikolla. Maalivahti Timo Aaltonen kärsii kylkivammasta.
FC Gnistan 1-0 FC Futura
Maalit:
FC Gnistan: Pastila 70′
FC Futura: –
Gnistan: Viitanen (Otronen 46′), Kabashi (Murto 60′), Kuusijärvi (Tiberi 70′), Takamäki, Katainen, Lepola (Rantanen 30′), Koskinen (Uusitalo 60′), Woodward (Rodriguez 60′), M.Kauti (Forsén 70′), Mwangi, Pastila (Selmani 70′)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.