Antony Mwangi vahvistaa Gnistania

FC Gnistan ja Antony Mwangi (-89) ovat solmineet pelaajasopimuksen. Viime vuonna Suomeen muuttanut kenialainen laitapelaaja on harjoitusotteluissa jo väläyttelyt nopeuttaan ja näppärää pallonkäsittelytaitoa.

Aikoinaan Belgian pääsarjaseura Beerschotissakin näytillä käynyt Antony saapui viime vuonna Suomeen Kreikasta. Alkukauden ajan mies edusti Nelosessa pelaavaa Gnistan/Ogelia.
– Kaverini kehui Suomea, mutta en tullessani tiennyt kovin paljon maasta. Oikeastaan vain sen, että täällä on kylmä, Antony kertoo.
– Nyt olen päässyt pitkästä aikaa taas nauttimaan jalkapallosta. Viime kauden lopun olin kokonaan sivussa loukkaantumisen takia.
– Treenikausi on sujunut mielestäni hyvin. Joukkueessa on paljon laatua ja treenit ovat myös olleet todella hyviä. Olen nauttinut treenaamisesta ja pelaamisesta todella paljon ja se on tietenkin loistava juttu.
Harjoitusotteluissa pirteästi esiintyneeltä Antonylta on Keltaisten valmentajan Erkka V. Lehtolan mukaan odotettavissa vielä parempaa.
– Antony on todella mielenkiintoinen pelaaja: nopea, näppärä, ahkera, rohkea. Myös juoksuvoima on ase, niin kuin monella muullakin kenialaisella.
– Näen ”Dinossa” ison potentiaalin. Hän on jo nyt säväyttänyt harjoituspeleissä, ja kun tietää hänen taustansa, parempaa on vielä luvassa, Lehtola ennustaa.
Antony Mwangi
Syntymävuosi: 1989
Kotimaa: Kenia
Pelipaikka: Laitapelaaja

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.