Jaakko Lepola 84 liigaottelun kokemuksella FC Gnistaniin

Jaakko Lepola, 22, ja FC Gnistan ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella FC Lahtea edustanut vasenjalkainen keskikenttäpelaaja on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 84 ottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia. Lepolalla on lisäksi tilillään kuusi nuorten ja 54 poikien maaottelua.

Lepola on nuoresta iästään huolimatta pelannut liigassa jo vuodesta 2007. Viiden FC Hongan riveissä pelatun kauden jälkeen Lepola vaihtoi viime kaudeksi maisemaa Lahteen. Loukkaantumiset kuitenkin vaivasivat miehen kautta ja nyt tavoitteena onkin päästä taas täyteen pelikuntoon.
– Sama lonkka vielä vaivaa, mutta ei kiirehditä sen kanssa. Suurin tavoite tulevalla kaudella onkin pysyä mahdollisimman paljon kunnossa, Lepola kertoo.
Pari viikkoa joukkueen kanssa ennen sopimuksen allekirjoittamista harjoitellut Lepola kertoo Gnistanin joukkueen ja seuran taustojen vakuuttaneen miehen päätöksestä.
– Joukkueessa on kova taso, treenit ovat olleet hyviä ja homma on kaikin puolin hienosti hoidettua. Tausta-asiat ovat seurassa niin hyvällä mallilla ettei eroa liigaseuroihin oikeastaan ole.
Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola on kovaan vahvistukseen tyytyväinen, mutta painottaa ettei täyteen pelikuntoon pyrkivän Lepolan kanssa kiirehditä.
– Totta kai tuntuu hyvältä, kun Lepolan tasoinen pelaaja valitsee seurakseen FC Gnistanin. Nyt tärkeintä on kärsivällisesti tukea ”Jaskan” paluuta terveeksi, hyväkuntoiseksi ja täysin rinnoin pelistä nauttivaksi futaajaksi. Jos tässä yhdessä hänen ja koutsitiimimme kanssa onnistumme, jokainen ymmärtää, millainen vahvistus tämä taitava vasuri meille on.
– Näen Jaakon liittymisen joukkoomme ennen kaikkea tunnustuksena Erkan johtamalle valmennustiimille, kiittelee puolestaan FC Gnistanin puheenjohtaja Asko Murto uutta pelaajasopimusta.
Jaakko Lepola
Syntynyt: 14.3.1990
Pelipaikka: Keskikenttä
Edelliset seurat: PEP, FC Honka, FC Lahti
Liigadebyytti: 1.10.2007, FC Honka 2-2 Jaro
1. Liigamaali: 31.8.2008, FC Honka 1-0 FC Lahti
Liigaotteluita: 84
Liigamaaleja: 7
Poikien maaottelut: 54
Nuorten maaottelut: 6
Veikkausliigan hopeaa 2008 & 2009, FC Honka
Vuoden lupaava pelaaja 2008

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.