Gnistan mittaa tasoaan Hakaa vastaan

Gnistan kohtaa huomenna perjantaina Vantaa Tournamentin ohjelmaan kuuluvassa ottelussa viime kaudella Veikkausliigasta pudonneen FC Hakan. Ottelu Myyrmäki-hallissa potkaistaan käyntiin klo 16.30
Gnistan kohtasi viime lauantaina edellisessä harjoitusottelussaan myöskin Ykkösessä pelaavan FC Viikingit. Hyvän esityksen päätteeksi Keltaiset kärsivät niukan tappion 0-1 lukemin. Perjantaina vastus on vielä asteen kovempi, sillä valkeakoskelaisten ainoana tavoitteena on nousta välittömättömästi takaisin Veikkausliigaan.
Erkka V. Lehtolalle Viikinkien ja Hakan tapaiset kovat vastustajat ovat mieluisia.
– Haka on meille talven toistaiseksi kovin vastus. Matsi tarjoaa pelaajille loistavan sauman mitata tämän hetken osaamistaan ja virettään. Minimivaatimuksena on hienon turnauksen arvoinen taisteluilme ja rohkeus haastaa liiganousuun tähtäävä joukkue myös pallollisessa pelissä, Lehtola sanoo.
Keltaisilta ovat edelleen loukkaantuneina sivussa Woodward, Mustonen, Tiberi, Keisanen ja Vesterinen. Lisäksi sairastumisten vuoksi matsin joutuvat jättämään väliin Rantanen, Markkanen ja Katainen.
Gnistanin kanssa tällä viikolla sopimuksen allekirjoittanneelle Jaakko Lepolalle perjantain ottelu on taas yksi askel kohti täyttä pelikuntoa.
– Innolla odotan peliä. Atlantis-peli oli ensimmäinen peli puoleen vuoteen ja sekin jäi kolhun takia vähän lyhyeksi. Kiva myöskin kohdata Ykkösen jengi. Nähdään vähän missä itse mennään.
Ottelu on osa kansainvälistä Vantaa Tournamentia. Perjantain muut ottelut ovat klo 14.30 käynnistyvä Skonto Riga-JJK ja klo 19 Hønefoss-TPS. Liput koko päivälle: 10€/5€
Lisätiedot turnauksen sivuilta.
HUOM! Lipunmyynnissä käy vain käteinen!
FC Gnistan – FC Haka
Pe 15.2 klo 16:30
Myyrmäki-halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.