Gnistan kohtaa lauantaina Atlantiksen

Gnistan kohtaa lauantaina Talin hallissa pelattavassa harjoitusottelussa viime kaudella samassa Kakkosen lohkossa pelanneen Atlantiksen. Ottelu alkaa klo 18:00.

Erittäin vahvan loppukauden pelannut Atlantis nousi lopulta Itälohkossa viidenneksi. Tulevaan kauteen Atlantis lähtee uuden valmentajansa Mikko Lappalaisen johdolla ja on varmasti yksi oman lohkonsa suosikeista. Omissa harjoitusotteluissaan punapaidat ovat kohdanneet jo mm. FC Interin ja Viron mestarin JK Nõmme Kaljun.
Gnistanille ottelu on kolmas tämän vuoden puolella. Edellisessä kamppailussa kaksi viikkoa sitten kaatui POHU puhtaasti 3-0. Keltaisten valmentaja Erkka V. Lehtola odottaa mielenkiinnolla lauantai-illan koitosta.
– Hienoa päästä kahden viikon tauon jälkeen pelaamaan. Takana on talven fyysisesti raskain treeniviikko, meillä on aika monta pelaajaa pois vahvuudesta, Atlantis on hyvä joukkue, joten varmasti saadaan puristaa tosissaan pärjätäksemme. Kiinnostava ilta tulossa, Lehtola arvioi.
Gnistanilta ovat lauantaina ringistä sivussa futsalin Suomen Cupin välierissä pelaavat Timo Aaltonen, Ville Spangar, Tuomas Mustonen ja tämän viikon joukkueen mukana harjoitellut Eduardo Rodriguez. Loukkaantumisten takia ottelun väliin joutuvat jättämään Juuso Rantanen, Mikko Vesterinen, Richard Tiberi, Antti Uusitalo, Faycal Jadda, Juho Valakari, sekä sairaana oleva Kim Louhisto.
FC Gnistan – Atlantis
La 2.2 klo 18:00
Talin halli
Gnistan: Atte Otronen (mv), Kristian Viitanen (mv), Rami Murto, Pauli Kuusijärvi, Toni Takamäki, Teemu Keisanen, Marko Katainen, Biran Jeng, Anthony Mwanga, Antton Koskinen, Jaakko Lepola, Samuli Markkanen, Marko Selin, Miro Kauti, Samuel Woodward, Teemu Pastila.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.