Atlantis kaatui 3-2

Gnistan pelasi lauantai-iltana Talin hallissa vuoden kolmannen harjoitusottelunsa. Vastassa oli Kakkosen peleistä hyvin tuttu Atlantis. Keltaiset olivat lopulta vahvempia lukemin 3-2.

Ottelun alussa Gnistanilla oli vaikeuksia käynnistää hyökkäyksiä ja ajoittaa pystyjuoksuja. Kovaa päälle tullut Atlantis onnistuikin luomaan parhaat tilanteet, mutta maalin asti punapaidat eivät palloa saaneet.
Vähitellen paremmin ja paremmin peliin mukaan päässyt Gnistan iski ottelun avausmaalin, kun takana oli noin 25 minuuttia. Marko Selin otti Antton Koskisen pitkän syötön haltuunsa, kääntyi, ja pelasi hienon läpisyötön puolustuksen selustaan kirmanneelle Samuli Markkaselle. Sambe sijoitti yhdellä kosketuksella varmasti pallon häkkiin.
Muutamaa minuuttia myöhemmin Gnistan joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa, kun keskikentän pohjalla aloittanut Jaakko Lepola sai kolhun ja joutui jättämään kentän. Vaihdosta tuli tilalle Marko Koskinen vasemmaksi laitapakiksi ja Teemu Keisanen siirtyi puolestaan keskikentälle.
Gnistan vastasi myös ottelun seuraavasta osumasta. Ensimmäistä jaksoa oli tahkottu puolisen tuntia, kun Teemu Pastila taisteli pallon keskialueella itselleen ja vapautti Selinin karkumatkalle. Marko kiersi tyynesti vastaan tulleen maalivahdin ja iski taululle 2-0-lukemat.
Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Atlantis kavensi tilanteeksi 2-1. Punapaitojen hyökkääjä taisteli itsensä läpisyöttöön ennen Gnistan-puolustusta ja vastaan tullutta maalivahti Otrosta. Viileä nosto yli Aten ja pallo maaliin.
Taulla Gnistan suoritti kolme vaihtoa. Maaliin asteli Otrosen tilalle Kristian Viitanen. Selinin ja Woodwardin korvasivat Anthony Mwanga ja Miro Kauti.
Virolaisen FC Floran testissä viikko sitten käynyt Gnistan-kasvatti Selin tuli takaisin kentälle, kun toista puoliaikaa oli takana 10 minuuttia ja vastasi Keltaisten kolmannesta osumasta. Miro Kautin tarkka syöttö puolustuslinjan yli tavoitti Markon nokikkain Atlantis-maalivahdin kanssa. Pallo tyylikkäästi yli vastaan tulleen molarin ja peli lukemiin 3-1.
Ottelun viimeinen osuma nähtiin noin 70 minuutin kohdalla. Pallo päätyi Gnistanin rankkarialueen ulkopuolella Atlantis-pelurille, joka ei jättänyt Viitaselle maalilla mitään mahdollisuuksia, vaan tykitti pelivälineen komeasti puolivolleystä aivan takaylänurkkaan. 3-2 jäivät loppulukemiksi.
Seuraavissa harjoitusotteluissaan Gnistan kohtaa kaksi Ykkösen joukkuetta. Ensi lauantaina Talissa vastassa on FC Viikingit ja perjantaina 15.2 Myyrmäessä pelattavassa Vantaa Tournamentissa kohdataan Veikkausliigasta pudonnut FC Haka.
FC Gnistan 3-2 Atlantis FC
Maalit: Markkanen, Selin x2
Gnistan: Otronen (Viitanen 45′), Jeng, Kuusijärvi, Takamäki, Keisanen – Lepola (Koskinen 28′) – Markkanen, Woodward (Mwanga 45′), Koskinen, Selin (M.Kauti 45′) – Pastila (Woodward 70′)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.