Pauli Kuusijärvi Gnistanin puolustukseen

Gnistan on solminut pelaajasopimuksen puolustaja Pauli Kuusijärven (-86) kanssa. Kuusijärvi on pelannut kaksi edellistä kautta Veikkausliigaa. Viime kaudelle mies pelasi FC Hakan riveissä 22 ottelua ja edellisellä kaudella kasvattajaseurassaan FC Hongassa tilille kertyi neljä liigaottelua.

”Alakerran luudaksi” itseään kuvaileva Kuusijärvi pyrkii ottamaan johtajan roolia Gnistanin alakerrassa.
– Parhaat ominaisuudet on tuolla johtamispuolella. Olen aika äänekäs tyyppi ja pyrin omalla panoksellani siihen, että joka jätkä nostaa pykälän tasoaan. Olen se kova jätkä alakerrassa ja potkin kaikkea mikä liikkuu, Kuusijärvi heittää.
FC Espoota neljä kautta ennen siirtoa takaisin FC Honkaan edustaneella Kuusijärvellä oli Oulunkylän kopissa jo valmiiksi tuttuja naamoja.
– Gnistanissa pelaavilta vanhoilta pelikavereilta Aaltoselta ja Keisaselta vähän kyselin, että minkälainen meininki Ogelissa on. Joulun aikaan omat kuviotkin selkiytyivät ja soittelin Erkalle. Ekan viikon jälkeen oli jo selvää, että ykköstoive on pelata tällä kaudella Gnistanissa.
– Porukasta on jäänyt hyvät fiilikset ja Erkan treenit on olleet mukavia. Parien treenien jälkeen jo tuntui, että nyt on sellanen joukkue mihin haluaa olla sitoutunut. Jengissä on vielä sopivassa balanssissa kokemusta ja nuoria jätkiä.
Kuusijärven treenikausi pääsi loukkaantumisten takia alkamaan vasta tammikuun alusta.
– Marraskuussa tuli jo leikkaustuomioikin, mutta intensiivisellä fysioterapialla on saatu nyt mies kuntoo, eikä tarvitse lähteä operoimaan. Tekonurmeen on taas vähän totuttelemista.
– Odotan henkilökohtaisesti sitä, että pääsee taas nauttimaan futiksesta. Joukkue vaikuttaa erittäin kilpailukykyiseltä ja lohkon ykkössijaan tähdätään, Kuusijärvi päättää.
Valmentaja Erkka V. Lehtola kaavailee Paulista keltapaitojen puolustuksen liideriä.
– Tietysti lämmittää kovasti, kun tämän tason pelaaja liittyy joukkueeseen. Pauli täydentää ja vahvistaa paremmin kuin hyvin toppariosastoamme.
– Hän on sporttinen, kokenut, määrätietoinen ja hyvä pallon kanssa. Aika lailla juuri sellainen puolustuksen johtaja, jonka menestykseen tähtäävä joukkue tarvitsee. Paulin pelitauko on venähtänyt pitkäksi, mutta onneksi hän on fyysisesti melko hyvässä kunnossa.
Pauli Kuusijärvi
Syntymävuosi: 1986
Pelipaikka: Toppari / laitapuolustaja
Edelliset seurat: FC Espoo, FC Honka, FC Haka

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.