Kakkosen otteluohjelma valmis

Gnistan aloittaa kautensa Kakkosen Etelälohkossa sunnuntaina 21. huhtikuuta kotikentällään Fair Pay Areenalla. Vastaan ensimmäisessä pelissä astelee uudempi tuttavuus EsPa. Kausi huipentuu Salossa lauantaina 5.10. SalPa:n vieraana.

Kauden aikana pelataan kolminkolminkertainen sarja, jossa otteluita kertyy 27 kappaletta. Gnistanin ohella Etelälohkossa pelaavat BK-46, EsPa, EIF, GrIFK, Klubi 04, KäPa, LPS, Pallohonka ja SalPa. Lohkojen voittajat jatkavat kaksiosaisiin nousukarsintafinaaleihin, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2014.
Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola oli sarjaohjelmasta mielissään.
– Hienoa on se, että meillä on Gnistanin viime kauden sijoituksen ansiosta 14 kotiottelua. Myös kotiavaus jo huhtikuun 21. päivänä menee selvästi plussan puolelle.
– Varaslähtö sarjaan lyhentää treenikautta ja tarjoaa samalla mahdollisuuden reilun viikon kesälomaan heinäkuussa. Aika tarkasti sarjan puoliväliin osuva breikki voi olla arvokas sekä henkisesti että fyysisesti, jos pelaajat loman järkevästi viettävät.
– Pelien rytmitys on kohdallaan. Yhden pelin viikkoja on useita, mikä mahdollistaa täysipainoisen harjoittelun myös kauden aikana. Ainoa tosi ahdas väli jäi heinäkuun alkuun, jolloin Pallohonka- ja KäPa-pelien välissä on vain kaksi päivää, Lehtola pohtii.
Ennen kauden käynnistymistä Gnistan pelaa vielä useita harjoitusotteluita. Seuraavan kerran Keltaisten esityksiä pääsee tarkkailemaan viikon päästä lauantaina 2.2. Talin hallissa klo 18:00. Vastassa vanha tuttu Atlantis.
Gnistanin Kakkosen otteluohjelman 2013 ja kaikki harjoitusottelut löydät ’Ottelut’-sivulta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.