Gnistan-kasvatti Tiberi sopimukseen

Richard Tiberi (-95) ja FC Gnistan ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen. Joulukuussa vasta 17-vuotta täyttänyt Gnistanin oma kasvatti Tiberi on isokokoinen ja kovaa taklaava toppari, joka syksyn aikana nousi mukaan edustusjoukkueen ryhmään.

”Rekka” lempinimellä tunnettu vahva vasenjalkainen Tiberi lähtee haastamaan kokeneempia joukkuekavereitaan peliajasta.
– Tottakai lähden innolla muita haastamaan. Hyvät fiilikset treenikaudesta, vaikka nyt olenkin ollut puolitoista kuukautta loukkaantuneena.
– Kovempi tempo ja paljon fyysisempää peliä, mutta ihan hyvin olen pysynyt mukana, arvio Richard meininkiä miesten joukkueessa.
Tiberin into kehittyä futaajana on tehnyt vaikutuksen Keltaisten valmentajaan Erkka V. Lehtolaan.
– Lämmittää kovasti, että seuran oma kasvatti on edustusjoukkueen mukana. Heti ensimmäisistä tapahtumista alkaen Rekka on tehnyt vaikutuksen asenteellaan: hän todella haluaa panostaa futikseen ja tulla paremmaksi, silmistä loistaa oikeanlainen palo. Eli tärkein kehittymisen edellytys on olemassa. Nyt meidän täytyy rakentaa Rekalle järkevä polku, joka vie häntä eteenpäin.
– Opittavaa riittää: taitoja, urheilullisuutta ja pelikäsitystä pitää kehittää. Silti pitää muistaa, ettei mitään kiirettä ole. Maltti on nyt valttia. Jo miesten joukkueessa harjoittelu on uusi iso haaste, Lehtola päättää.
Richard Tiberi
Syntymävuosi: 1995
Pelipaikka: Toppari

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.