FC Gnistan ja Juuso Rantanen sopimukseen

FC Gnistan on kiinnittänyt keskikentälleen viime kaudella FC Viikingeissä Ykköstä pelanneen Juuso ”Jusu” Rantasen (-90). Juniorimaajoukkuekokemusta useammasta ikäluokasta omaava Rantanen aloitti aikoinaan futisuransa juuri Gnistanin paidassa.

Sittemmin ”Jusu” on edustanut HJK:n organisaatiota useissa ikäluokissa. Viimeiset kaksi vuotta mies on pelannut Ykköstä. Ensin FC Espoossa ja viimeksi Viikingeissä.
– Gnistaniin siirtymisestä on ollut puhetta aikaisemmillakin kausilla. Nyt Erkka kyseli olisiko kiinnostusta tulla mukaan ja tässä sitä ollaan, ”Jusu” kertoo.
– Treenikausikin on sujunut oikein hyvissä ja positiivisissa merkeissä. Ei ole mitään negatiivista tullut eteen.
Uudistuneen Gnistanin realistiseksi tavoitteeksi Rantanen näkee oman lohkon ykkössijan.
– Sitä lähdetään tavoittelemaan ja katsotaan mihin asti sen jälkeen päästään. Omalta osalta pyrkimyksenä on säilyttää koko kauden hyvä meninki ja pitää kentällä hyvä fiilis päällä.
Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtolan mukaan Rantanen tuo joukkueeseen nuoresta iästään huolimatta myös kokemusta.
– Jusu on yhä melko nuori, mutta vyöllä on pitkä liuta Ykkösen ja Kakkosen pelejä. Hän on tottunut harjoittelemaan paljon ja laadukkaasti, ja haluaa voittaa. Hänessä on myös kaivattuja johtajaominaisuuksia.
– Jusu pystyy pitämään pallon omalla joukkueella ja syöttämään järkevästi; toivottavasti eniten laadukkaita perussyöttöjä ja niiden mausteeksi sopivasti ässiä. Vasemman jalan potku ehdottomasti ase, Lehtola kertoo.
Juuso Rantanen
Syntymävuosi: 1990
Pelipaikka: Keskikenttä
Edelliset seurat: Gnistan, HJK, FC Espoo, FC Viikingit

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.