Teemu Pastila Mikkelistä Gnistaniin

Teemu Pastila (synt. 1992) vahvistaa ensi kaudella Gnistanin hyökkäyskalustoa. Pastila on edustanut koko uransa ajan Mikkelin Palloilijoita, pelaten mikkeliläisten riveissä sekä Ykkösessä että Kakkosessa. Nyt pääkaupunkiin suunnanneella Pastilalla on edessä uudet haasteet Oulunkylässä.

Molempijalkaisen ja hyvän tekniikan omaavan hyökkääjän tunnelmat ensimmäisen treenikauden jälkeen ovat korkealla. Pastilalta löytyykin luottoa Ogeliin kasattavan ryhmän laatuun.
– Hyvät on fiilikset tulevasta kaudesta uudessa joukkueessa. Porukka vaikuttaa erittäin hyvältä ja uskon, että näillä pelaajilla taistellaan siitä nousukarsintapaikasta.
Gnistanin päävalmentajalla Erkka V. Lehtolalla on selvät suunnitelmat ”Pastille”.
– Pasti on kiinnostava tuttavuus Mikkelistä, jossa hän pelasi jo melkein teini-ikäisenä Kakkosta miesten joukkueessa. Pasti ymmärtää futista, osaa suojata ja syöttää palloa, ja omaa erinomaisen laukauksen.
– Ensi kauden ykköstavoite on kääntää peliuran käyrä taas selvästi ylöspäin. Käytännössä se tarkoittaa aktiivisempaa läsnäoloa peleissä ja lisämerkintöjä syöttö- ja maalisarakkeisiin. Uskon, että saamme tästä merkkejä jo talven ja kevään treenipeleissä, Lehtola kertoo.
Teemu Pastila
Syntymävuosi: 1992
Pelipaikka: Hyökkääjä / Hyökkäävä keskikenttä
Edelliset seurat: Mikkelin Palloilijat
Lisää uutisia pelaajasopimuksista luvassa lähipäivinä. Pysy kuulolla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.