Gnistan solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

FC Gnistan vahvistaa ensi kauden joukkuettaan HJK:n organisaation keltapaitaan vaihtavilla Antton Koskisella ja Marko Kataisella.

Vuonna -92 syntynyt Koskinen pelaa keskikentän keskustassa ja omaa kokemusta Klubi-04:n riveistä jo muutamalta kaudelta. Omiksi vahvuuksikseen Antton mainitsee mm. syöttämisen ja pelikäsityksen.
– Innolla odotan ensimmäistä kautta miesten joukkueessa. Klubi 04 on kuitenkin vielä junnujengi, vaikka miesten sarjassa pelaakin. Sellainen fiilis on, että Gnistaniin saadaan kova nippu kasaan, Antton kertoo tunnelmistaan.
Marko Katainen puolestaan on vuonna -94 syntynyt vasen pakki, joka kaudella 2012 pelasi HJK-A:n joukkueessa. Myös Marko odottaa innolla ensimmäistä kauttaan miesten joukkueessa.
– Tosi hyvät fiilikset tulevasta kaudesta. Joukkueessa on hyvä tunnelma ja kauden alkua odotellaan kuumeisesti.
Markon vahvuuksia vasemman puolustajan paikalla ovat erityisesti pelin avaaminen ja rakentaminen. FC Gnistanin valmentajalla Erkka V. Lehtolalla on kovat odotukset molempien nuorten miesten suhteen.
– Olen tyytyväinen, että saimme Klubin organisaatiosta kaksi motivoitunutta ja eteenpäin pyrkivää pelaajaa, toteaa Lehtola ensimmäisistä kiinnityksistään.
– Markon kaikesta tekemisestä välittyy halu tulla paremmaksi. Nuori, vasenjalkainen ja rohkeasti pelaamaan tottunut puolustaja oli helppo valinta joukkueeseen.
– Antton on pelannut sinivalkoisissa sekä Ykköstä että Kakkosta, mutta pystyy vielä selvästi aiemmin nähtyä parempaan. Tätä myös odotan. Hän on taitava ja hyväpotkuinen keskikenttäpelaaja. Yhteinen tavoitteemme on repiä ulos kaikki se potentiaali, mikä pelaajassa on.
– Hienoa, että kummatkin pojat ovat sitoutuneet yhteiseen projektiimme vähintään kahdeksi vuodeksi, Lehtola päättää.
Antton Koskinen
Syntymävuosi: 1992
Pelipaikka: Keskikentän keskusta
Edelliset seurat: HJK, Atlantis
Marko Katainen
Syntymävuosi: 1994
Pelipaikka: Vasen puolustaja
Edelliset seurat: HJK
Lisää uutisia pelaajasopimuksista luvassa lähipäivinä. Pysy kuulolla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.