FC Gnistan kohtaa HJK-talentit lauantaina

FC Gnistan pelaa huomenna lauantaina ensimmäiset matsinsa uuden valmennustiiminsä johdolla. Tuplaottelun ensimmäisessä osassa Kipinä kohtaa Klubi 04:n ja jälkimmäisessä HJK:n A-pojat.

– Pelit ovat aina tärkeä osa joukkueen rakentamista. Aloitimme harjoittelun marraskuun 6. päivänä, eli käynnissä on kolmas yhteinen viikkomme. Tämä tuplaottelu istuu joulukuun puoliväliin ulottuvan ensimmäisen treenijakson puoliväliin kuin legenda John Wayne lännenleffoihin, sanoo joukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola.
Edustusjoukkueen harjoituksissa on hikoillut toistuvasti parisenkymmentä pelaajaa. Mukana on ollut nippu viime kauden pelaajia ja heidän lisäkseen useita keltapaitoihin pyrkiviä futaajia.
– Olen tyytyväinen kahdeksan ensimmäisen harjoitustapahtuman antiin. Valtaosa niistä on ollut oikein onnistuneita. Kundit ovat treenanneet hyvin, ja jokainen tapahtuma on antanut meille valmentajille lisää informaatiota pelaajista kentällä ja kentän ulkopuolella. Huomisen matsit kertovat taas lisää, Lehtola tietää.
Lauantain peleissä kentällä nähdään sekä viime kauden gladiaattoreita että uusia tulokkaita. Tutusta Gnistan-kalustosta pelipaitaan pukeutuvat huomenna todennäköisesti ainakin maalivahti Timo Aaltonen, Eetu Koponen, Kari Kuikka, Jani Lauretsalo, Samuel Woodward, Tuomas Mustonen, Joonas Kauti, Ville Spangar ja Kim Louhisto.
Lehtola korostaa pelien mittaavaan pelaajien osaamisen lisäksi asennetta.
– Kummankin ottelun kokoonpanossa on useita toisilleen outoja pelikavereita, joten yhteispeli ei tietenkään voi rullata parhaalla mahdollisella tavalla. Siitä huolimatta yritystä ja positiivisuutta on löydyttävä. Lisäksi toivon näkeväni kentällä ainakin murusia niistä isoista teemoista, joita olemme ensimmäisissä tapahtumissa painottaneet.
Tuplaottelut lauantaina 24.11. Fair Pay Areenalla:
Klo 12.15: FC Gnistan – Klubi 04
Klo 15.15: FC Gnistan – HJK A
Peliaika kummassakin ottelussa 2×35 minuuttia.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.