Kuusysi 1-2 Gnistan


Lähtökohdat Kuusysin ja Gnistanin kohtaamiseen sunnuntaina olivat sikäli haasteelliset, että ennen peliä päätettiin, pelataanko peli Kisapuiston nurmella vai tekonurmella. Molempien joukkueiden valmentajat olivat sitä mieltä, että nurmi on pelattavassa kunnossa, vaikka vettä oli tullut melkoisesti aamupäivällä. Ottelun päätuomari päätti, aivan oikein, että peli voidaan pelata suunnitellusti.

Peli alkoi totutulla tavalla. Gnistan hallitsi keskialuetta, mutta maalitilanteet tulivat kaukolaukauksista ja keskityksistä. Jotkin erikoistilanteet aiheuttivat Kuusysin maalinedustalle hässäkkää, mutta Kuusysin puolustajat ehtivät peittämään. Ylipäätään Gnistanin maalintekoyritykset olivat kesyjä ja suuntautuivat miltei poikkeuksetta päin kotijoukkueen hyvin pelannutta maalivahtia Janne Leinoa.
Kotijoukkue pääsi kuin varkain johtoon, kun Kaarlo Rantasen hyvä vapaapotku tavoitti maalin edestä Robin Saastamoisen jalan ja pallo livahti vierasjoukkueen verkkoon. Kuten Gnistanille on muodostunut tavaksi, oli kyseinen laukaus Kuusysin ainoa laukaus kohti maalia ensimmäisellä jaksolla.
Toisen puoliajan alussa Gnistan onnistui maalinteossa, vaikkakin juuri hetkeä aiemmin Kaarlo Rantasen veto meni niukasti ohi vieraiden maalin. Ville Spangarin kulma tavoitti maalin edestä David Opokun, joka puski varmaakin varmemmin pallon takanurkkaan.
Vain hetkeä myöhemmin Mikko Lönnströmin pitkä syöttö tavoitti Opokun uudelleen. Dave otti pallon varmasti haltuun ja sijoitti pallon tarkasti kotijoukkueen maaliin. Peli oli hetkessä vieraille 1-2. Noin minuutti tämän jälkeen Tuomas Mustonen pääsi avoimeen vetopaikkaan, mutta Muden ruuti oli märkää ja veto meni niukasti ohi maalin.
Ottelun lopussa mentiin päästä päähän, ja kertaalleen Gnistanin Timo Aaltonen joutui venymään parhaimpaansa ja varmisti, että kolme pinnaa lähtivät oulunkyläläisten matkaan.
Jani Honkavaaran kommentit ottelusta:
”Hienoa on, että taas kerran tultiin takaa ohi ja onnistuttiin venyttämään ratkaisu ensi lauantaiksi Oulunkylään. Poikien henkinen kantti on kova, ja varsinkin kun Dave tekee tuolla prosentilla maaleja, homma vielä helpottuu.”
”Onneksi ennustukseni käy toteen ja homma ratkaistaan viimeisessä pelissä. Hieno finaali tulossa!”
Äärimmäisen jännittävä Kakkosen itälohko huipentuu ensi lauantaina 6.10 klo 14 Oulunkylässä. Silloin vastaan asettuu PK-35/VJS ja voitolla Gnistanilla on vielä mahdollisuudet lohkovoittoon ja paikkaan nousukarsinnoissa. Tervetuloa siis paikan päälle kannustamaan Keltaiset täyteen pistepottiin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.