Gnistan 5-0 PK-35/VJS


Gnistan murskasi kauden viimeisessä ottelussaan Fair Pay Areenalla vantaalaisen PK-35/VJS:n 5-0. Pisteen lohkoa johtaneen JäPSin perästä viimeiselle kierrokselle lähtenyt Gnistan jäi kuitenkin nuolemaan näppejään järvenpääläisten hoitaessa varmasti oman ottelunsa.

PK-35/VJS oli kauden aikaisemmissa otteluissa osoittautunut Kipinälle voittamattomaksi vastukseksi. Molemmissa edellisissä otteluissa oltiin päädytty 1-1 lukemiin. Lauantaina oli kuitenkin toinen ääni kellossa.
Maalinteon aloitti Davids Uhmo vartin peli jälkeen. Ville Spangarin boksiin toimittaman vapaapotkun seurauksena pallo jäi pomppimaan vantaalaisten maalin edustalle, missä Gnistanin pelaajista Uhmo oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja iski pelivälineen lähietäisyydeltä verkkoon. PK:n maalivahti Unisa Bangura sai tilanteessa kolhun päähänsä ja perusteellinen avautuminen tuomarille palkittiin keltaisella kortilla. Samantien vaihtoon otettu Bangura jatkoi vielä protestointiaan tuomaristolle, Gnistanin pelaajille, kotiyleisölle ja täysin viattomille paareille, mutta 1-0 johto oli ansaittu tosiasia.
Gnistanilla oli ensimmäisen puoliajan aikana lukuisia tilanteita lisätä johtoaan, mutta sihti ei vielä ollut viimeistelyssä kohdallaan ja tauolle mentiin 1-0 lukemissa.
Toista puoliaikaa oli takana 13 minuuttia, kun Tuomas Mustonen pääsi jälleen kohentelemaan Oulunkylän pituushyppyennätyksiä. David Opokun syöttö löysi Mustosen keskeltä vantaalaisten rankkarialuetta ja Mude niittasi pallon varmasti häkkiin 15. kerran tällä kaudella. Tuttu tuuletus pituushyppymonttuun ja taululle 2-0.
3-0 osumasta vastasi vain hetken aikaisemmin vaihdosta kentälle tullut Julius Rikberg ja 4-0 iski Opoku pilkulta, kun keskityspalloon rynnännyt Mude oli ensin kaadettu alueella.
Loppulukemat 5-0 niittasi Joonas Kauti. Kauti spurttasi puolustuslinjan taakse pelattuun syöttöön, nosti pallon tyylikkäästi yli vastaan tulleen maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjiin.
Loppuvihellyksen jälkeen kuulutettiin JäPSin hoitaneen omassa ottelussaan Atlantiksen 3-1 ja näin ollen Gnistanin kohtaloksi jäi lohkon kakkostila pisteen erolla nousukarsintaan jatkavaan JäPSiin. Karsinnassa järvenpääläiset kohtaavat pohjoislohkon voittajan, AC Kajaanin. Toisessa otteluparissa kohtaavat länsilohkon Ilves ja etelälohkon ÅIFK.
Gnistan kiittää kannustuksesta kaudella 2012 ja toivottaa kaikki taas tervetulleeksi ensi kauden kamppailuihin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.