Erkka V. Lehtola FC Gnistanin päävalmentajaksi


FC Gnistanin uudeksi päävalmentajaksi on pestattu Erkka V. Lehtola, 40. Sopimus on mallia 2+1 vuotta. Viimeksi Lehtola on toiminut HJK ry:n valmennusjohtajana.

”Erkka V. Lehtola on vahva futisammattilainen, jonka avulla saamme lisää näkyvyyttä. Uskon myös, että hän saa mukaan nuoria kehityskykyisiä ja ennen kaikkea kehityshaluisia pelaajia, joille voimme tarjota laadukasta valmennusta. Tällä konseptilla pelaamme jonain päivänä Ykköstä ilman, että kustannukset karkaavat käsistä”, toteaa FC Gnistanin puheenjohtaja Asko Murto.
Valmennuksessa Lehtolan apuna on IF Gnistanin tuore valmennuspäällikkö Pasi Hyyhö (kuvassa). Tiimiä täydennetään vielä yhdellä valmentajalla ja maalivahtivalmentajalla.
Aiemmin Kakkosessa FC Espoota valmentanut Lehtola on uudesta haasteesta innoissaan.
”Seuran edustusjoukkueella on hyvä maine, edellytykset kehittävän ja kunnianhimoisen toiminnan pyörittämiseen ovat olemassa.”
”Useiden juniorifutiksen maailmassa vietettyjen vuosien jälkeen jo pelkkä ajatus miesten edustusjoukkueen valmentamisesta kiehtoo. Edessä on taas uusi, opettava, tunteikas ja toivottavasti tuloksekas seikkailu”, Lehtola summaa.
”Gnistanissa on tehty hyvin hommia Honkavaaran Janin johdolla ja pisteen päähän nousukarsinnoista jääminen kertoo, että joukkue on laadukas. Tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa eteenpäin.”
”Muutaman Gnistanin loppukauden pelin olen ehtinyt seuraamaan ja saanut luotua jo jonkinlaista kuvaa nykyisistä pelaajista. Ollaan siis hyvässä vauhdissa hommien suhteen.”
”Marraskuun alkupuolella alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana tullaan katsastamaan potentiaalisia pelaajia. Pyrkimyksenä on löytää joukkueeseen ennen kaikkea nuoria, kunnianhimoisia pelaajia joilla on halu kehittyä.”
Kuluneella kaudella Gnistan sijoittui Kakkosen itälohkossa toiseksi. Ykkösen karsintapaikka jäi pisteen päähän. Gnistan pelaa kotiottelunsa omalla stadionilla, Oulunkylän Fair Pay Areenalla. Lämmitetty tekonurmikenttä valmistui vuonna 2006, klubirakennus ja 1100 hengen katettu katsomo vuonna 2009.
”Olosuhteemme ovat Kakkosen tasolle poikkeuksellisen hyvät ja riittävät Ykkösen tarpeisiinkin. Myös areenan sijainti on erinomainen. Pääkaupunkiseudulla ottelutapahtumien näkyvyys paikallisessa mediassa on heikko, ja sillä on suora vaikutus yleisömääriin ja sponsorituloihin. Toisaalta vahvuutena on ylivertainen pelaajien määrä”, Asko Murto toteaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.