LPS 2-2 Gnistan


Perjantaina Laajasalossa LPS ja Gnistan päätyivät 2-2 tasapeliin Kipinän noustua kahden maalin tappioasemasta David Opokun loppuhetkien maaleilla tasoihin.

Ottelu oli alusta asti melkoista koheltamista eikä kumpikaan joukkue saanut peliä kunnolla kontrolliin. LPS toteutti tuttua suoraviivaista pelitapaansa Gnistanin puskiessa päätään laajasalolaisten puolustusmuuriin. Kuvio oli hyvinkin tuttu edelliseltä kerralta, kun joukkueet Laajasalon lyhyellä kentällä kohtasivat.
LPS siirtyi ottelussa johtoon 11 minuutin jälkeen kulmapotkusta. Hassan Yaghoubi puski takatolpalle pelatun kulman takaisin maalin eteen, jonne vieraiden puolustus oli unohtanut vapaaksi Tero Viheriärannan. Viheriäranta iski pallon päällään varmasti Timo Aaltosen ohi.
Gnistan sai tämän jälkeen hieman otetta pelistä, mutta palloa ei maaliin asti ennen taukoa saatu. Tauolle siis kotijoukkueen 1-0 johdossa.
Toisen puoliajan alkuun Gnistanin Joonas Kautille avautui loistava tilanne tasoittaa ottelu, kun LPS-molari Ruuth torjui pallon eteensä ja Kauti ehti paikalle ensimmäisenä. Laukaus kuitenkin pamahti tolppaan ja LPS säilytti johtonsa.
LPS:n 2-0 maali syntyi 66 minuutin kohdalla. Laajasalolaisten rajaheitto annettiin nopeasti viitisen metriä väärästä paikasta ja merkkaamatta jäänyt Viheriäranta karkasi Gnisu-puolustukselta nokikkain Aaltosen kanssa, eikä erehtynyt. Vieraskatsomon ja Gnistanin pelaajien protestointi kaikui kuuroille korville.
Kavennusta saatiin odottaa aina 85 minuutille asti. LPS ei onnistunut katkaisemaan puolustuksen taakse lähetettyä syöttöä ja MyPa:sta loppukaudeksi Gnistaniin lainalle siirtynyt David Opoku kärkkyi taustalla. Pallo varmasti häkkiin ja loppukiri käynnistyi tosissaan.
Laajasalolaiset yrittivät varmistella johtoaan, mutta Opoku iski yliajalla toistamiseen. Mustonen sai pallon oikella laidalla ja antoi matalan keskityksen LPS-maalin eteen. Opoku oli jälleen paikalla ja iski pallon suoraan keskityksestä maaliin. Kun tuomari Juho Luukkanen vihelsi pelin päättyneeksi melkein välittömästi tämän jälkeen, jäivät 2-2 loppulukemiksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.