Ennakko: Kuusysi – Gnistan


Sunnuntaina Gnistan matkaa itälohkon toiseksi viimeiseen otteluunsa Lahteen. Ottelu FC Kuusysiä vastaan käynnistyy Lahden Kisapuistossa klo 15:00. Taistelu lohkovoitosta ja karsintapaikasta käy edelleen kiivaana, joten pistemenetyksiin ei enää ole varaa.

Edellisessä pelissään Porvoossa Gnistan kohtasi Futuran. Tiukka peli päättyi lopulta Gnistanin 1-2 voittoon David Opokun ottelun loppuhetkillä viimeistelemällä maalilla. Kuusysi on viime aikoina ollut vakuuttavassa kunnossa. Edellisissä kolmessa ottelussa ovat kaatuneet vuorotellen JäPS, KTP ja LPS. Helppoa peliä ei siis Keltaisille ole missään nimessä luvassa. Sen tiedostaa myös valmentaja Honkavaara.
”Kuusysi on hyvä nuori joukkue, joka pyrkii pelaamaan positiivista jalkapalloa. Se on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, joten onnistua pitää, että voitto kotiin tuodaan.”
”Luotan kuitenkin joukkueeseeni. Olemme iskussa sunnuntaina.”
Tilanne itälohkon kärjessä on ennen kahta viimeistä ottelua äärimmäisen tiukka. JäPS on kärkipaikalla pisteen edellä Gnistania ja yhden ottelun enemmän pelannutta Mikkelin Palloilijoita. Gnistan kohtaa vielä Kuusysin lisäksi kotonaan PK-35/VJS:n, JäPS LPS:n sekä Atlantiksen ja MP kotonaan LPS:n. Kipinä-leirissä ei kuitenkaan olla menty asioiden edelle ja keskittyminen on nyt vain ja ainoastaan Kuusysin kaatamisessa.
”Keskitymme tässä tilanteessa vain omaan tekemiseen. Me hoidamme kaksi viimeistä peliä kunnialla ja katsomme, missä sen jälkeen ollaan. Peli kerrallaan mennään.”
Kuusysi vs Gnistan
Su 30.9 klo 15:00
Lahden Kisapuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.