Ennakko: Gnistan – MP


Sunnuntaina Fair Pay Areenalle vieraaksi saapuu Kakkosen itälohkon tiukassa kärkitaistossa hyvin mukana oleva Mikkelin Palloilijat. Itälohkon kärkikolmikko JäPS, Gnistan ja MP ovat kaikki muutaman pisteen sisällä ja sunnuntain ottelusta, kuten myös koko loppukaudesta, onkin tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen.

Viime viikon perjantaina Gnistan kohtasi Laajasalon nurmella LPS:n. Kipinä nousi ottelussa 2-0 tilanteesta David Opokun lopun kahdella maalilla 2-2 tasuriin ja saalisti näin yhden pisteen. Valmentaja Jani Honkavaara harmitteli ottelun jälkeen helppoja päästettyjä maaleja.
”LPS-peli noudatti tuttua kaavaa: me veimme peliä, mutta LPS teki pari helppoa maalia. Molemmat maalit tulivat erikoistilanteista, joista molemmat olisivat hyvällä puolustuspelillä ja kommunikoinnilla olleet estettävissä.”
”Onneksi hyökkäyspäässä onnistuttiin, mutta kyllä meillä oli totuuden nimissä paikkoja tehdä useampi maali. Omiin menee tällä hetkellä liikaa, ja kyse on vain huolellisuudesta. Kolme erikoistilannemaalia omaan päähän kahdessa pelissä on yksinkertaisesti liikaa.”
Sunnuntaina puolustuksen onkin syytä olla hereillä. MP on viimeistelly eniten osumia itälohkon joukkueista ja vaikka joukkueen maalitykki Denis lieneekin vielä sivussa, löytyy mikkeliläisiltä ratkaisijoita.
”MP on nimenomaan hyvä erikoistilannejoukkue. Jerry Särkkä antaa vasurillaan todella pahoja sivuvapareita ja kulmia. Ylipäätään MP on hyvin tasapainoinen joukkue, vaikkakin hankkivat kaksi uutta pelaajaa loppukaudeksi (Richard Edwards ja Jeffrey Imudia). Lisäksi Turusen Miikka pyörittää peliä keskialueella mallikkaasti.”
”MP ei ole tehnyt meille vielä yhtään maalia tällä kaudella ja tuota tilastoa lähdetään jatkamaan”, Honkavaara päättää.
Gnistanin kokoonpanossa nähdään muutamia muutoksia. LPS-ottelussa ikävän näköisesti polvensa loukannut Antti Uusitalo on todennäköisesti loppukauden sivussa. Lisäksi Eetu Koponen suorittaa parhaillaan työharjoittelua ulkomailla.
Tervetuloa päättämään vilkas futisviikonloppu Ogeliin ja tsemppaamaan Keltaiset täyteen pistepottiin!
Gnistan – MP
Su 9.9 klo 15:00
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Lisätiedot

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.