Ennakko: Gnistan – Kiffen


Sarja lähenee loppuaan ja perjantaina on jälleen mahdollisuus parannella asemia itälohkon kärkikamppailussa. Klo 18.30 Oulunkylässä alkavassa kamppailussa vastaan asettuu perinteikäs paikallisvastustaja Kiffen.

Gnistan kohtasi edellisessä ottelussaan kotona Mikkelin Palloilijat. Toisen kerran peräkkäin Keltaiset osoittivat hienoa asennetta nousemalla 0-2 asemasta tasapeliin. Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Kiffen puolestaan hävisi lukemin 2-1 Futuralle. Kipinän valmentaja Jani Honkavaara kuitenkin tiedostaa, että perjantain vastusta on turha aliarvioida.
”Kiffen piti viime pelissä Futuraa tiukoilla ja oli ollut hallitsevampi osapuoli. Kiffeniä ei voi muutenkaan aliarvioida. Se on hankala vastus ja puolustaa tiiviisti.”
Gnistanin harjoitusviikko ennen Kiffenin kohtaamista on ollut rikkinäinen. Harmina ovat olleet pienet vaivat ja liikkeellä oleva flunssa-aalto.
”Joidenkin pelaajien kunto on arvoitus, mutta jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue. Hupi on ollut kuumeessa koko viikon ja on poissa perjantain pelistä.”
”Tämä peli on hieno mahdollisuus nousta todella taistelemaan lohkovoitosta. Toivottavasti tämä näkyy positiivisesti pelaajien otteissa.”
Tervetuloa kannustamaan Kipinä itälohkon kärkeen!
Gnistan vs Futura
Pe 14.9 klo 18:30
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Lisätiedot

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.