Ennakko: PK-35/VJS – Gnistan

Kolmen peräkkäisen kotiottelun jälkeen Gnistan kohtaa lauantaina PK-35/VJS:n vieraskentällä. Ottelu Myyrmäen urheilupuiston ISS Stadionilla käynnistyy klo 17:00.

Lähtökohdat lauantain otteluun ovat erittäin mielenkiintoiset. Gnistan on menettänyt paikkansa sarjataulukon kärjessä JäPSille häviämällä kaikki kolme peräkkäistä kotiotteluaan ja myös MP hengittää tiukasti niskaan. PK-35 taas on valahtanut sarjassa viimeiseksi, mutta myös taulukon alapäässä erot ovat pieniä ja pelejä on vielä paljon jäljellä.
Gnistanin peli on ollut pahasti takalukossa ja valmentaja Honkavaara tunnustaa, että enempää ei nähdyillä esityksillä olisi ansaittukkaan.
”Mikkelin pelistä lähtien ollaan oltu varjojen mailla ja kaikki on ansaittu mitä on saatu. Tappiot puristaa nyt henkisellä puolella. Ei voi muuta kun pyrkiä pitämään hyvä fiilis ja hankkia se voitto, mikä vapauttaisi peliä.”
Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa päädyttiin Oulunkylässä 1-1 tasapeliin. Silloin kamppailu osui Keltaisille kesken pahaa otteluruuhkaa ja väsymys näkyi otteissa. Nyt Gnistan pääsee otteluun terävämmin jaloin, kun edellisestä ottelusta on kulunut viikko.
”Viimeksi oltiin vähän lirissä vaikka PK ei hirveästi maalipaikkoja aikaiseksi saanutkaan. Nuori ja hyvin palloa liikuttava joukkue ja varmasti ihan hyvä vastustaja meille tähän paikkaan”, kommentoi ”Honsu” vastustajaa.
Viime lauantain Kuusysi pelissä korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa ollut Mikko Lönnström palaa kokoonpanoon, mutta samasta syystä sivussa olleen Tuomas Mustosen pelaaminen on treeneissä saadun tällin takia epävarmaa. Myös Antti Uusitalo on taas mukana.
Sixten Björkstrand ja Samuli Markkanen ovat varmuudella sivussa. Miro Kautin kausi on todennäköisesti paketissa vanhan rasitusmurtuman uusiuduttua. Kalle Sotka pelaa lauantaina viimeisen ottelunsa Gnistan-paidassa ja palaa maanantaina takaisin jenkkeihin, jossa mies pelaa yliopistosarjaa Monmouth Universityn riveissä.

PK-35/VJS – Gnistan
La 4.8 klo 17:00
ISS Stadion, Myyrmäki

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.