Ennakko: LPS – Gnistan


Perjantaina poikkeuksellisesti jo klo 18:00 alkavassa ottelussa Gnistan kohtaa Laajasalon nurmella Laajasalon Palloseuran. LPS on ollut vielä tällä kaudella Gnistanille voittamaton vastustaja, mutta perjantaina on hyvä sauma korjata tämä tilasto.

Viime lauantaina Gnistan kohtasi kotona JäPSin 2-2 päättyneessä kamppailussa. LPS puolestaan hävisi edellisen ottelunsa 2-1 Atlantikselle. Tasapeli JäPSiä vastaan oli Keltaisille pettymys, sillä paikkoja ottelun ratkaisemiseen oli runsaasti. Hyökkäyspelin selkeä piristyminen kuitenkin lupaa hyvää perjantaita ja loppukautta silmällä pitäen.
Edellisen kerran, kun joukkueet kohtasivat Laajasalon nurmella toukokuun puolivälissä, oli Gnistan ottelussa selvästi hallitseva osapuoli. Saarelaiset nappasivat lopulta kaikki kolme pistettä tekemällä ottelun ainoan maalin käytännössä ainoasta paikastaan. Suoraviivainen pelityyli ja tiivis puolustus ovat edelleen LPS:n pelin avaintekijöitä.
”LPS on LPS, suoraviivaista jalkapalloa pelaava joukkue, jossa on kokemusta ja nuoruuden intoa. Niko Haiko vasemmalla reunalla on vaarallinen, ja Niko paiskaa vielä aika pitkiä sivurajaheittoja”, arvioi Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara perjantain vastustajaa.
”Puolustuksessa taas Saukkosen Niko pitäisi pystyä ohittamaan, siitä on paljolti kysymys. Saukkonen on nopea pelaaja, jonka ohittaminen on vaikeaa.”
MyPa:n David Opoku loppukauden Gnistanin riveissä
Gnistan esittelee LPS-pelissä uuden pelaajan, David Opokun. Opoku tulee lainalle MyPa:sta ja edustaa Gnistania loppukauden. 20-vuotias Opoku omaa kokemusta mm. Ghanan U23-maajoukkueesta, Santa Barbaran yliopistojoukkueesta sekä Chelsean akatemiasta.
”Hän on hyökkääjä, joka tuo joukkueeseen nopeutta ja maalintekotaitoa”, kertoo Honkavaara uudesta vahvistuksesta.
LPS – Gnistan
Pe 31.8 klo 18:00
Laajasalon liikuntapuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.