Ennakko: Gnistan – JäPS


Lauantaina Oulunkylään saapuu vierailulle Järvenpään Palloseura. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. Kerran Suomen Cupin 6. kierroksella ja kahdesti Kakkosessa. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet Gnistanin yhden maalin voittoon. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen Kakkosen itälohkon kärkikamppailu.

JäPS ja Gnistan lähtevät otteluun tasapisteissä sarjan ykkös- ja kakkospaikoilta. Takana niskaan hengittää yhden ottelun vähemmän pelannut MP kahden pisteen päässä kärkikaksikosta.
Viikko sitten Gnistan kärsi 3-1 tappion Atlantikselle. Vahvaan vireeseen päässyt kotijoukkue oli ottelussa parempi ja vei ansaitusti kolme pistettä. Tappio on kuitenkin jo Gnistan leirissä unohdettu ja ennen lauantain kamppailua valmentaja Honkavaara painottaa rentoutta.
”Atlantis-peli nollattiin nopeasti, ja todettiin vain, että nautitaan tästä hommasta: ollaan sarjan kärkipäässä ja kaikki avaimet ovat omissa käsissä.”
”Tekemisessä on ollut viime aikoina vähän ylimääräistä puristusta, mikä näkyy yleensä peleissä, mutta ei harjoituksisssa. Peleissä tekemisen taso on heilahdellut liikaa.”
JäPS on edellisissä otteluissaan pelannut 3-3 tasapelin MP:n kanssa ja voittanut viimeksi KTP:n vieraissa 3-1. Järvenpääläisten ykköstykki Einari Kurittu on iskenyt kuluneella kaudella jo 15 maalia ja mies onkin itälohkon maalipörssissä kakkosena. Neljänteen keskinäiseen kamppailuun valmistauduttaessa on vastustajan pelitapa jo hyvin tiedossa.
”JäPS pelaa samoin kuin aiemmin. Se odottaa ja iskee nopeasti vastaan. Tällaista joukkuetta vastaan pitää pelata huolellisesti, eikä sitä saa päästää helppoihin vastaiskuihin.”
”JäPS iskee maaleja kovalla prosentilla, mikä näkyi esimerkiksi edellisessä pelissä KTP:tä vastaan. Se ei tarvitse montaa paikkaa tehdäkseen maaleja.”
”Vaarallinen joukkue siis vastassa, mutta kuitenkin joukkue, jonka olemme voittaneet tällä kaudella kolmesti.”
”Mennään nauttimaan pelistä!”
Gnistan – JäPS
La 25.8 klo 17:00
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Lisätiedot

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.