Atlantis 3-1 Gnistan


Gnistan kärsi perjantaina Töölön Pallokentällä 3-1 tappion Atlantikselle. Tappiosta ei juuri jäänyt seliteltävää, kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia lähes koko ottelun ajan.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäinen vartti mentiin päästä päähän vauhdilla. Ensimmäinen hyvä maalipaikka vieraille tuli 3. minuutin jälkeen, kun Julius Rikberg karkasi läpi keskeltä. Paidassa roikkunut pakki sai kuitenkin häirittyä sen verran, että laukaus suuntautui Atlantis-maalia vartioinutta Sam Yammehia päin.
Toisessa päässä Timo Aaltonen pelasti torjunnoillaan Keltaiset muutaman kerran tyylikkäästi. Mm. 17 minuutin kohdalla vain Aaltosen huikea kaksoistorjunta esti jo varmalta näyttäneen kotijoukkueen johtomaalin. Atlantis otti jakson edetessä enemmän ja enemmän otetta itselleen ja Gnistanin vierailut kotijoukkueen maalilla vähenivät. Tilanteista huolimatta tauolle mentiin 0-0 lukemista.
Toiselle puoliajalle Atlantis tuli heti ryminällä. Keskitys vasemmalta rankkarialueen keskelle, jossa Atlantiksen kärjellä oli hyvin aikaa ottaa pallo haltuun ja pelata se boksin oikealle puolelle Victor Solomonille, joka sijoitti pallon varmasti maaliin. 1-0.
Johtomaalista ehti kulua vain 4 minuuttia, kun Atlantis osui toistamiseen. Tällä kertaa nopea hyökkäys oikealta, joka päättyi Gnistanin puolustuksen ohjattua Jussi Äijälän keskityksen omaan maaliin. 2-0.
Gnistan sai hetkellisesti otetta pelistä ja peli pyöri myös kotijoukkueen päädyssä. Kipinän yritykset jäivät kuitenkin vaatimattomiksi ja vikkelät Atlantiksen hyökkääjät näyttivät jatkuvasti vaarallisemmilta vastahyökkäyksissään.
Kavennusmaali kuitenkin saatiin aikaiseksi 70 minuutilla. Vaihdosta kentälle tullut Antti Uusitalo ohjasi oikealta laidalta tulleen pallon päällään yli Atlantis-puolustuksen ja linjan taakse pudonneeseen palloon ehti ensimmäisenä Tuomas Mustonen. Mude ei maalivahdin kanssa vastakkain päästyään erehtynyt ja näin taululle 2-1.
Gnistanin toiveet pisteestäkään kuitenkin kuivuivat kasaan viitisen minuuttia myöhemmin. Tarkka keskitys oikealta löysi maalin edestä Samuel Chidin, joka puski pallon maaliin ohi Aaltosen. 3-1 tauluun ja kun Gnistanin lopun kavennusyritykset jäivät tuloksettomiksi vei Atlantis tällä kertaa kaikki 3 pistettä.
Jani Honkavaaran kommentit ottelun jälkeen:
”Pysyimme kyydissä ensimmäiset 10 minuuttia, mutta sen jälkeen peliä vei Atlantis. Meillä oli joitakin hyviä paikkoja, mutta Atlantis liikutti palloa hyvin ja liikkui hyvin. Atlantiksen Samuel Chidi ja Abdul Sesay olivat meille aika pitelemättömiä tänään.”
”Vastustaja oli parempi, mutta meidän pitää nollata tämä peli nopeasti ja alkaa keskittyä tulevaan Jäps-peliin.”
Seuraavan kerran Gnistan pelaa siis ensi viikon lauantaina 25.8 Oulunkylässä. Jännittävässä kärkiottelussa Keltaiset kohtaavat Järvenpään Palloseuran. Matsi käynnistyy klo 17:00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.