Gnistan 2-3 Futura

Gnistan kärsi lauantaina kauden kolmannen tappionsa kun Futura haki kolme pistettä Oulunkylästä 2-3 lukemin.

Gnistan oli tehnyt otteluun muutamia muutoksia, joista Samuli Markkasen siirtyminen keskikentän vasemmalle laidalle tuntui alusta alkaen parantaneen kotijoukkueen hyökkäyspeliä. Mustosen ja Markkasen vaaralliset juoksut porvoolaisten puolustuksen taakse aiheuttivat ottelussa jatkuvasti ongelmia vieraille.
Ensimmäisen maalin viimeisteli kuitenkin Futura 25 minuutin kohdalla. Gnistanin puolustus ei ehtinyt mukaan rangaistusalueen oikealle puolelle pelattuun läpisyöttöön ja Futura sai käännettyä pallon maalin edessä kärkkyneelle Joni Oikkoselle, joka siirsi pallon helposti maaliin.
Gnistanin tasoitusmaali nähtiin 29 minuutin jälkeen. Pitkä pallo keskikentän oikealta laidalta tavoitti puolustuksen taakse spurtanneen Mustosen rankkarialueelta ja hallittu siirto ohi veskarin ja peli 1-1. Kauden 10 maali Kakkosessa Mudelle!
Tauon jälkeen Gnistan aloitti pirteästi ja siirtyikin kauniilla tavalla johtoon, kun kellossa oli 53 minuuttia. Joonas Kauti karkasi pystyjuoksuun oikealta laidalta ja löysi syötöllään Mustosen rankkarialueen sisältä. Mude käänsi pallon tyylikkäästi kantapäällä taustalta tulleelle Sambe Markkaselle, joka sijoitti pallon varmasti maaliin. Hieno maali ja peli 2-1.
Maalin jälkeen Keltaisille tarjottiin muutamaan otteeseen lisäosumia, mutta valitettavasti ruuti osoittautui märäksi. Kun vierasjoukkueen verkkoa ei onnistuttu heiluttamaan, iski Futura hieman varkain pelin tasoihin. Vaihdosta kentälle tullut Cihan Gökcil pääsi sijoittamaan pilkun kohdalta pallon alanurkkaan 72 minuutin kohdalla.
Gnistan sai vielä loistavan tilaisuuden kääntää peli itselleen, mutta Futuran maalivahti ja maaliviivalla pallon blokannut puolustaja estivät tällä kertaa Keltaisten yritykset. Loppuottelu mentiin melko pitkälti Futuran hallinnassa, ja lopulta porvoolaisten johtomaali syntyikin. Kellossa 85 minuuttia ja ottelun tuomaristo näkee Mikko Lönnströmin pelaavan palloa kädellään rankkarialueella. Pallo pilkun kautta maaliin ja peli 2-3.
Kun kotijoukkue ei saanut viimeisten minuuttien aikana kummempaa aikaiseksi, marssivat porvoolaiset koppiin kolme pistettä mukanaan.
Gnistan 2-3 Futura
Maalit:
Gnistan: Mustonen 29′, Markkanen 53′
Futura: Oikkonen 25′, Gökcil 72′, Tuovila (rp) 85′
Keltaiset:
Gnistan: Markkanen 44′, Kuikka 73′, Koponen 90′
Futura: Impiö 29′
Gnistan: Aaltonen, Huupponen, Koponen, Lönnström, Mahanen (Murto 86′), Kuikka, Uusitalo (Sotka 77′), Rodriguez, Markkanen, J.Kauti (K.Louhisto 86′), Mustonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.