Gnistan 0-1 Atlantis

Gnistan kohtasi tiistai-iltana kotikentällään Fair Pay Areenalla Atlantiksen. Vieraat veivät lopulta mukanaan kaikki pisteet Mohamed Fofanan komealla laukauksella.

Ottelu alkoi Gnistanin osalta hieman hermostuneesti ja hyökkäyksien käynnistäminen tuotti vaikeuksia. Avaussyötöt päätyivät vaarallisen usein punapaitaisten Atlantis-pelureiden jalkoihin ja vieraat saivatkin aikaan muutamia vaarallisia hyökkäyksiä pallonmenetyksistä. Vähitellen Keltaiset pääsivät paremmin peliin mukaan ja tilanteita saatiin aikaiseksi myös vieraiden maalille. Lähimmäksi pääsi Sambe Markkanen, jonka syöksy Mustosen aivan maalin eteen tulleeseen keskitykseen päätyi harmittavasti ylärimaan.
Muutamista hyvistä tilanteista huolimatta tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla Keltaisten pelinrakentelu takkuili ja Mustonen yksinäisenä kärkenä jäi toistuvasti yksin tavoittelemaan korkeita palloja. Atlantiksen vikkelät hyökkääjät Mohamed Fofanan johdolla aiheuttivat jatkuvasti ongelmia Gnistanin puolustukselle ja Timo Aaltonen maalilla joutui venymään muutamiin hienoihin torjuntoihin.
70 minuutin kohdalla vieraat siirtyivät ottelussa johtoon. Gnistanin nopea vastahyökkäys pysähtyi Mikko Huupposen katkaistuun syöttöön keskikentällä ja Atlantis käänsi nopeasti pelin takaisin Keltaisten päähän, jossa punapaitaisia oli jo valmiiksi useita. Oikealta laidalta tullut syöttö tavoitti rankkarialueen rajan tuntumassa odottaneen Fofanan, joka tykitti pallon suoraan syötöstä aivan Aaltosen vartioiman maalin vasempaan yläpesään. Gnistania ottelussa pystyssä pitäneelle Timolle ei jäänyt saumoja ehtiä palloon.
Gnistanin hakiessa tasoitusta pääsi Atlantis muutaman kerran yrittämään lisäosumia vastahyökkäyksistä, mutta puolustus yhdessä Aaltosen kanssa selvitti loput tilanteet kunnialla. Vieraiden päähän ei todella vaarallisia tilanteita syntynyt ennen Aaltosen puolesta kentästä lisäajalla antamaa vaparia, joka putosi vaarallisen näköisesti Atlantis-maalin edustalla päivystäneeseen ihmiskasaan. Palloa ei kuitenkaan saatu niitattua sisään asti, joten lopputulokseksi jäi 0-1.
Gnistan pelaa kolmannen peräkkäisen kotiottelunsa lauantaina 28.7. Vastassa on tuolloin Kuusysi Lahdesta ja ottelu alkaa klo 17:00.
Gnistan 0-1 Atlantis
Maalit:
Atlantis: Fofana 70′
Varoitukset:
Gnistan: Huupponen 26′, Rodriguez 43′, Mustonen 62′, Lönnström 62′
Atlantis: Arruda 37′, Solomon 40′, Jalloh 41′, Sesay 90′
Gnistan: Aaltonen, Huupponen, Björkstrand (Koponen 62′), Lönnström, Louhisto, Uusitalo, Rodriguez, Lauretsalo (Murto 82′), Markkanen, Rikberg (J.Kauti 46′), Mustonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.