Gnistan 0-0 LPS

Gnistan kohtasi keskiviikko-iltana Laajasalon Palloseuran Oulunkylän Fair Pay Areenalla. Ottelussa ei maalipaikoilla herkuteltu ja lopputuloksena olikin maaliton tasapeli.

Edellisessä kohtaamisessa LPS nappasi kotikentällään täyden pistepotin viime hetken maalilla ja jätti Gnistanin nuolemaan näppejään. Odotettavissa oli siis jälleen hankala ottelu fyysistä ja suoraviivaista laajasalolaisryhmää vastaan.
Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut murtautumaan maalipaikkoihin. Gnistanin pelinrakentelu pysähtyi kerta toisensa jälkeen LPS:n rankkarialueen lähettyville ja keinot loppuivat kesken tiiviin puolustusryhmityksen edessä.
Muutamia vaarallisia hyökkäyksiä Keltaiset saivat kuitenkin käynnistettyä. 34 minuutin kohdalla keskuspuolustuksen kaksikko Koponen ja Lönnström lähentelivät LPS maalia. Eetu laittoi muutaman laajasalolaisen solmuun keskikentällä ja antoi hienon ulkosyrjäsyötön puolustuslinjan taakse hiipineelle Lönnille, jonka matala laukaus/keskitys kuitenkin katkaistiin kulmaksi.
Gnistanin hyökkäyksen kärjessä aloittaneet Mustonen ja Murto pääsivät muutamaa minuuttia myöhemmin vaarallisen näköiseen vastahyökkäykseen yksinäistä LPS-pakkia vastaan, mutta tilanne päättyi katkaistuun syöttöön viime hetkellä. Näin tauolle mentiin tilanteessa 0-0.
Toisen puoliajan alkuun LPS sai vaarallisen näköisen pyörityksen aikaan Keltaisten rankkarialueen tuntumassa, mutta puolustus yhdessa maaliaan varmasti vartioineen Timo Aaltosen kanssa selvittivät muutamat vaarallisilta näyttäneet tilanteet.
Gnistan otti ottelun toisella puoliajalla haltuunsa, mutta ensimmäisen puoliskon tapaan vaarallisiin tilanteisiin ei päästy. Laadukkaat keskitykset ja ratkaisevat syötöt jäivät uupumaan ja laajasalolaisten puolustus selviytyi tilanteista ilman suurempaa paniikkia.
Toisen puoliskon paras kotijoukkueen tilanne tuli Mustoselle kulmapotkun jälkitilanteesta. Pallo pompi selin maaliin muutaman metri päässä maaliviivasta seisseelle Mudelle, mutta pusku taaksepäin jäi voimattomaksi ja LPS-molari liimasi pallon vaikeuksitta.
Gnistan painosti vielä ottelun loppuun asti, mutta ilman suurempia tuloksia. Suurin osa palloista päätyi suoraan laajasalolaisten puolustuksen päähän tai yli päätyrajasta. LPS keskittyi iskemään vastaan, mutta maalit jäivät syntymättä molemmissa päissä. Lopputulos siis 0-0.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.