Ennakko: Gnistan – LPS


Gnistan palaa jälleen huomenna keskiviikkona tositoimiin kahden viikon tauon jälkeen. Vieraaksi Oulunkylän Fair Pay Areenalle saapuu Laajasalon Palloseura. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa LPS vei kotonaan täyden pistepotin 1-0 lukemin.

Viimeksi Gnistan hallitsi kenttätapahtumia, mutta maalinteko ei onnistunut ja lopulta kävi kuten niin usein käy kun omia paikkojaan ei käytä, ja laajasalolaiset nappasivat pisteet 87 minuutin maalillaan. Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara toivoo yhtä maltillista esitystä, mutta myös muutamia onnistumisia hyökkäyspäässä.
”LPS pelaa hyvin suoraviivaista futista ja niillä on kauhea yritys päällä. Täytyy malttaa pelata omaa peliä. Viimeksi onnistuttiin muuten hyvin, mutta ei vaan osuttu maalipuiden väliin.”
Laajasalolaiset ovat viime otteluissaan kärsineet kolme tappiota peräjälkeen. Saarelaiset ovat joutuneet toteamaan vahvemmiksi niin Kiffenin, Futuran kuin Atlantiksenkin. Gnistanin kuntopuntari osoittaa toiseen suuntaan. Seitsemästä viime pelistä saldona on kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Kesätauolta Gnistan palaa karkeloihin sarjan kärkipaikalta. LPS taas löytyy taulukosta sijalta 5.
”Toivottavasti pystytään jatkamaan heidän tappioputkeaan. LPS:n peli on paljon kiinni siitä kuinka kauan Saukkonen jaksaa puolustaa. Hyökkäyspäässä taas Leukkunen on vaarallinen kaveri. Tulee vähän Kottila mieleen.”
Gnistan on pitänyt tauon aikana viikon verran lomaa ja pelaajat ovat treenanneet omatoimisesti. Joukkueharjoituksiin palattiin jälleen viime viikolla. Loukkaantuneita on saatu takaisin kokoonpanoon ja ryhmä lähtee heinäkuun kamppailuihin tuorein jaloin. Kalle Sotka kärsii vielä lonkankoukistajan vammastaan ja Jani Mahanen on myös sivussa. Edun laina KäPassa on loppunut, mutta treeneissä tullut loukkaantuminen pitää keskikenttämiehen ainakin keskiviikkona katsomossa.
”Tauko teki koko jengille hyvää. Nyt olisi kahden pelin viikko edessä ja voittaa tietenkin pitäisi”, päättää Honkavaara.
Tervetuloa Oulunkylään kannustamaan Keltaiset voittoon!
Gnistan vs LPS
Ke 4.7. klo 18.30
Fair Pay Areena, Oulunkylä

Lisätiedot
Facebook

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.