Ennakko: Gnistan – Kuusysi


Gnistan hakee lauantaina paluuta voittojen makuun, kun Kuusysi Lahdesta saapuu Oulunkylään vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 17:00 Fair Pay Areenalla.

Kuusysi on ollut hiukan vaisumman alun jälkeen hyvässä iskussa. Edellisessä pelissä kaatui LPS selvin 5-0 lukemin. Gnistanilla on viime otteluissa ollut vaisumpaa. Kolmesta edellisestä pelistä on kertynyt vain yksi piste, tasapeli vieraissa Kiffeniä vastaan.
”Kuusysi on kovassa vireessä. Ovat saaneet Lahdesta muutamia kovia vahvistuksia. Jo meitä vastaan pelannut Huuhka oli selvästi pelimies ja nyt hyökkäyspäähän tullut Robin Saastamoinenkin on kuuleman mukaan selvä vahvistus Kyykälle”, kertoi valmentaja Honkavaara lauantain vastustajasta.
Gnistanin kokoonpanoon on luvassa melkoisesti muutoksia tiistain Atlantis-tappiosta. Mustonen ja Lönnström ovat korttitilien täyttymisen takia sivussa, Rikbergiä vaivaa nivunen, ja myöskään Uusitalo ja Huupponen eivät ole lauantaina käytettävissä.
”Sinänsä hieman epänormaali tilanne kun normaalisti meillä on penkki täynnä porukkaa. Haastavaan paikkaan tulee tämä peli, mutta ihan riittävästi jätkiä meillä kuitenkin on, että saadaan hyvä nippu kasaan.”
Tiistaina Gnistan kärsi toisen peräkkäisen tappion, kun Atlantis haki pisteet Oulunkylästä. Atlantis oli ottelussa selvästi parempi ja vaikka Gnistanillakin oli ottelussa omat paikkansa, ei lopputuloksesta jäänyt jossiteltavaa.
”Yksi todella huono peli nyt alla ja kaikille jäi paljon parannettavaa. Atlantista vastaan harhasyöttöjä tuli paljon ja myös yläkerran liikkeessä on paljon parannettavaa. Ensin pitäisi vaan saada niitä syöttöjä omille, muuten siitä liikkeestäkään ei ole hyötyä.”
”Jokaiselle jengille tulee jossain vaiheessa huonompi vaihe. Tässä se mitataan mihin meistä on. Jos tästä ei selvitä, niin kolmenkaan joukkoon ei ole mitään asiaa.”
”Maalintekijäsaraketta kun katsoo niin kyllähän siitä yksi ongelma paistaa. Toisiksi paras maalintekijä meillä taitaa olla vastustajan oma maali. Ja ikävää siinä on tietysti se, että pelaajilta katoaa vähitellen itseluottamus kun osumia ei vaan tule.”
”Uskon, että se ketsuppipullo sieltä vielä aukeaa. Siihen vaan tarvitaan nyt onnistumisia muiltakin kuin Mudelta. Muutenkin yksilöinä pitää parantaa omaa tekemistä. Ei meillä materiaali niin kova ole, että riittää jos kahdeksan yhdestätoista pelaa hyvin. Joka jätkän täytyy onnistua.”
Sen lisäksi, että Keltaisten maalinteko on ollut pitkälti Mustosen harteilla paistaa tilastoista muitakin korjaamisen kohteita. Yksi tehty erikoistilannemaali ja ainoa 16 alueen ulkopuolelta onnistunut on Mustonen.
”Kuudentoista läheisyydestä ei olla juuri vapareita saatu. Liian vähän otetaan palloa haltuun tai pyritään laukomaan pakottaen näin vastustajaa rikkomaan. Usein vaan yritetään siirtää palloa kaverille tai kuljetetaan pois. Näiden asioiden korjaaminen vaatii nyt vaan onnistumisia. Sitä kautta saadaan taas oma peli toimimaan.”
”Ainoa erikoistilanteesta onnistunut tällä kaudella on Eetu Mikkeliä vastaan. Pallo on kyllä pomppinut viivalla ja tolpassa, mutta eihän se mikään hyvä tilasto ole jos 1 maali on tehtynä. Nyt saadaan Spangarin Ville takaisin kokoonpanoon ja Ville tulee varmasti hyvällä potkullaan antamaan parempia vaihtoehtoja erikoistilanteisiin.”
”Täytyy keittää nyt sellaiset keitokset, että Kuusysi kaatuu. Omaan peliin luotetaan ja onnistumisten kautta saadaan itseluottamus taas takaisin,” Honsu päättää.
Gnistan-Kuusysi käynnistyy Oulunkylän Fair Pay Areenalla lauantaina 28.7 klo 17. Tervetuloa tsemppaamaan Keltaiset taas voittojen makuun!

Gnistan – Kuusysi
Lauantaina 28.7 klo 17:00
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Lisätiedot

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.