Ennakko: Gnistan – Futura


Gnistan saa lauantaina vieraita Porvoosta, kun FC Futura saapuu Oulunkylään klo 17.00 alkavassa ottelussa. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Gnistan haki tiukan taistelun jälkeen Porvoosta 1-2 voiton.

Futura on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, mutta viimeisissä otteluissaan se on parantanut suorituksiaan ja tulostakin on tullut. Selkeät voitot KTP:stä (5-1) ja Kiffenistä (3-0) sekä viimeismpänä 2-2 tasapeli JäPSiä vastaan.
”Futura on saanu vaikean alun jälkeen pelin kulkemaan. Varsinkin Georges Ebongue on ollut erittäin hyvässä vireessä ja iski mm. edellisessä matsissa kaksi maalia. Ja tietysti iki-Futura Arttu Pösö on aina vaarallinen pelaaja. Laukoo hyvin molemmilla jaloilla ja on yllätyksellinen kaveri. Ei mikään ihme, että on tehnyt niin paljon maaleja urallaan”, analysoi päävalmentaja Honkavaara lauantain vastusta.
”Heikkoutena Futuralla on ollut tällä kaudella puolustus. Aika paljon maaleja ovat päästäneet. Meillä taas viimeistelyn kanssa on ollut tuskaista ja sitä pitää lähteä parantamaan. Täytyy uskoa, että se ketsuppipullo saadaan auki. Potentiaalia siihen kyllä on.”
Gnistan pelasi edellisessä ottelussaan Pallokentällä nihkeän 1-1 tasapelin Kiffenin kanssa. Kentällä ei maalipaikoilla herkuteltu ja hyökkäyspeliin tarvitaankin parannusta, jotta Futura lauantaina kaatuisi.
”LPS ja Kiffen pelit olivat meiltä selkeästi heikompia. Ei löydetty aseita tiiviitä ja matalalla puolustavia jengejä vastaan. Rohkeammin pyritään nyt menemään maalille ja laittamaan sitä jalkaa väliin.”
Gnistanin kokoonpanoon on taas luvassa muutamia muutoksia. Antti Uusitalo palaa pelikiellon jälkeen mukaan ja Rikberg sekä Lauretsalo ovat sivussa. Myös Ville Spangar huilaa vielä lauantain kamppailun.
Tervetuloa kannustamaan Keltaiset voittoon!

Gnistan – Futura
Lauantaina 21.7 klo 17:00
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Lisätiedot

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.