Ennakko: KTP – Gnistan


Tiistaina Gnistan matkaa Kotkaan, jossa vastaan tulee kauden avausottelussa täyden pistepotin Oulunkylästä ryövännyt KTP. Kalavelkoja on siis makseltavana klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Gnistanin edellinen ottelu päättyi 1-1 tasapeliin kotikentällä. PK-35/VJS:ää vastaan pelatussa ottelussa Keltaisten jaloissa painoi tiivis ottelurytmi.
”Pari päivää huilattiin perjantain jälkeen ja tänään oli selvästi terävämpi meininki valmistavissa treeneissä kuin ennen PK-matsia,” kertoi valmentaja Honkavaara kuulumisia Gnistan-leiristä.
KTP-pelin jälkeen Gnistan on pelannut 12 päivän sisällä neljä ottelua. Tämän jälkeen lepotaukoa onkin pidempään sillä seuraava ottelu pelataan vasta keskiviikkona 4.7.
Gnistanin kauden ensimmäisessä ottelussa kotkalaiset hakivat Oulunkylästä 2-3 lukemilla täydet pisteet. KTP onkin napsinut voittja vakuuttavaan tahtiin erityisesti vierasotteluistaan. Tappioita vieraissa ei ole vielä tullut, kotona niitä on kaksi kappaletta. Edellisessä ottelussaan KTP haki vieraspisteen Kiffeniltä.
”Kalavelkoja lähdetään makselemaan. KTP pelaa tyypillistä kotkalaista futista. Suoraviivaista ja fyysistä peliä. Siihen täytyy olla valmis vastaamaan ja sitä me tiistaina tullaan olemaan.”
KTP vahvisti viime viikolla rivejään kovalla nimellä kun 286 Veikkausliigaottelua pelannut keskikentän taistelija Sakari Saarinen siirtyi kotkalaisten joukkoihin. Veikkausliigakokemusta joukkueesta löytyy myös hyökkäyspäästä, jossa Niko Ikävalko on viimeistellyt kuluvalla kaudella 8 maalia.
”Kyllähän se jonkinlaisesta panostuksesta kertoo, että tuon tason pelimiehiä seuraan hankitaan. Kova materiaali Kotkassa ehdottomasti on,” Honsu analysoi tiistain vastustajaa.
Gnistanin kokoonpanossa nähdään jälleen muutamia muutoksia. Perjantaina sivussa ollut Julius Rikberg on jälleen pelikunnossa, mutta nilkkaansa parantelevalle Antti Uusitalolle tiistain ottelu tulee vielä liian aikaisin. Kalle Sotka kärsii lonkankoukistajan repeämästä ja on mukana vasta heinäkuun puolella. Myös Ville Spangar on vielä loukkaantuneiden kirjoissa.
Ottelu Kotkan Arto Tolsa Areenalla alkaa tiistaina klo 18:30.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.