LPS 1-0 Gnistan


Gnistan koki kauden toisen tappionsa, kun LPS vei kolme pistettä keskiviikkona Laajasalon nurmella lukemin 1-0. Keltaisilla oli runsaasti paikkoja toisella puoliajalla mennä ottelussa johtoon, mutta kun palloa ei saatu verkkoon iski LPS käytännössä ottelun ainoasta tilanteestaan voittomaalin.

Ensimmäinen puoliaika mentiin tasaväkisissä tunnelmissa, eikä kunnollisia maalintekotilanteita saatu luotua kumpaankaan päähän. Lähimmäksi pääsi Gnistanin Tuomas Mustonen, jonka kovan, mutta suoraan päin tulleen vedon LPS maalia vartioinut Jussi Hämäläinen torjui kulmaksi.
Toinen puoliaika alkoi vastaavasti tasaisena keskikentän taisteluna, mutta mitä pidemmälle peli eteni sitä paremmin Gnistan otti kenttätapahtumat hallintaansa. Varsinkin vaihdosta puoliajalla kentälle tullut Kim Louhisto piristi vierailijoiden hyökkäyspeliä selvästi.
70 minuutin kohdalla hyvin koko matsin pelannut Julius Rikberg jatkoi nätisti kantapäällään syötön Mustoselle, jonka laukaus hyvästä paikasta kuitenkin suuntautui Hämäläisen käsiin. Muutama minuutti myöhemmin pallo löytyi jo LPS maalista kun oikean pakin tontilta noussut Mikko Huupponen pelasi Joonas Kautin läpi, mutta lippu nousi paitsion merkiksi.
Gnistanin johtomaalin roikkuessa ilmassa iski LPS. 87 minuutilla laajasalolaiset saivat vaparin keskialueelta ja pallo päätyi rankkarialueella Juha Leukkuselle, joka laukoi LPS:n johtoon etukulmasta. Keltaiset painoivat päälle viimeiset minuutit, mutta vaikka pallo pyörikin vaarallisen näköisesti LPS:n rankkarialueella, ei tasoitusta saatu aikaiseksi ja pisteet jäivät Laajasaloon.
Gnistan: Otronen; Huupponen, Lönnström, Koponen (Ahmad 88′), Mahanen; J.Kauti (Spangar 80′), Kuikka, Rodriguez, Rikberg; M.Kauti (K.Louhisto 46′), Mustonen
Varoitukset: Rodriguez 87′
Maalit:
LPS: Leukkunen 87′
Gnistanin seuraava ottelu on maanantaina 21.5 klo 18.30 Oulunkylässä. Vieraaksi saapuu MP Mikkelistä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.