Ennakko: LPS – Gnistan


Gnistan kyläilee kauden neljännessä otteluussaan Laajasalossa LPS:n vieraana. Keltaisilla on alla kaksi voittoa, joten helatorstain aaton kohtaamiseen suunnataan hyvistä lähtökohdista.

Viime lauantaina Gnistan lähetti Järvenpään Palloseuran kotimatkalle Oulunkylästä 2-1 lukemin. Valmentaja Jani Honkavaara ennakoi ottelusta vaikeata JäPSin vetäytyvän pelitavan vuoksi ja olikin tyytyväinen omiensa esitykseen.
”Jätkät toteutti hyvin sovittuja asioita ja kokonaisuutena matsi oli tasapainoinen esitys. Parhaat paikat luotiin voitetuista kakkospalloista ja erityisesti niissä täytyykin onnistua tuolla taktiikalla pelaavaa joukkuetta vastaan.”
LPS on aloittanut kautensa kohtuullisesti. Neljästä pelatusta ottelusta on saldona yksi voitto, kaksi tasuria ja tappio. Maalintekijöinä ovat kunnostautuneet Niko Haiko (3) ja Georgios Mainas (2).
”LPS:llä on ollut jonkun verran puolustuspäässä pelaajia toipilaana ja sen seurauksena miehiä väärillä pelipaikoilla. Jengissä on kuitenkin hyviä pelaajia ja erityisesti Niko Haiko hyökkäyksessä on vaarallinen kaveri”, kommentoi ”Honsu” keskiviikon vastusta.
Gnistanilla loukkaantumistilanne on hyvä ja joukkue on muutamaa pelaajaa lukuunottamatta täydessä tikissä. Lauantaina JäPSiä vastaan keskikentän keskustassa pelanneilla Uusitalolla ja Lauretsalolla on pieniä vaivoja ja keskikentällä nähdäänkin mahdollisesti pientä kierrätystä. Vaihtoehtoja keltaisilla kuitenkin riittää. Edellä mainitun kaksikon huilatessa ovat penkiltä avaukseen vahvimmin ehdolla Rodriguez ja Kuikka.
Järvenpääläisiä vastaan pahan tällin päähänsä saanut maalivahti Timo Aaltonen on ollut muutaman päivän treenikiellossa ja maalilla vuoron saa Klubi04:stä talven aikana Gnisuun siirtynyt Atte Otronen.
Gnistaniin kesäkuukausiksi USA:n yliopistosarjasta siirtynyt Kalle Sotka nähdään todennäköisesti ensimmäistä kertaa kokoonpanossa.
”Kalle on ollut vähän aikaa treenaamaatta, mutta alkaa päästä koko ajan paremmin hommaan mukaan. Kokemus kovatasoisista peleistä kyllä näkyy ja varsinkin Kallen kyky havannoida kenttä ympärillään on erittäin tervetullut. Kalle on varmaan penkillä keskiviikkona.”
”Kiva päästä taas nopeasti pelaamaan hyvin menneen edellisen pelin jälkeen”, Honsu päättää.
LPS:n ennakko
LPS – Gnistan
Laajasalon urheilupuisto
16.5.2012 klo 18.30

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.