Ennakko: Gnistan – JäPS


Launtaina Fair Pay Areenalle saapuu vieraaksi jo kertaalleen Suomen Cupissa 0-1 kaatunut Järvenpään Palloseura. JäPS on aloittanut kautensa kahdella murskavoitolla kaataen MP:n 5-0 ja KTP:n 0-4. Gnistanilla on alla tappio KTP:lle ja viime kierrokselta 0-2 voitto Atlantiksesta.

Keltaisten valmentaja Jani Honkavaara tietää mitä odottaa JäPSiltä.
”JäPS tulee varmasti pelaamaan samalla tyylillä kuin cupin matsissakin eli odottavat maltillisesti ja iskevät vastaan. Näin ne ovat pelanneet jo pitkään ja alkukauden perusteella näyttää toimivan hyvin.”
”Cupin matsissa ei oikein tiedetty mitä tehdä JäPSin jättämällä tilalla. On kyllä hankala vastustaja ja osaavat oman pelityylinsä hyvin.”
Erityisen varpaillaan keltaiset saavat olla Suomen Cupin ottelussakin terävältä vaikuttaneen Einari Kuritun kanssa. Kurittu on paukuttanut kahdessa ensimmäisessä pelissä peräti viisi maalia huolimatta siitä, että molemmissa peleissä mies on tullut kentälle vasta puoliajalla.
Gnistanilla on kauden ensimmäisissä otteluissa ollut maalinteossa parantamisen varaa. Tuomas Mustosen palaaminen kokoonpanoon Atlantis-otteluun oli hyvä uutinen keltaisille, mutta puolikuntoisen, ja kipeän varpaan kanssa viikonloppuna 90min taistelleen, ”Muden” pelaaminen järvenpääläisiä vastaan on vielä kysymysmerkki.
Sixten Björkstrand joutuu jättämään lauantain kamppailun väliin takareisivamman takia ja kysymysmerkkejä ovat myös pienistä vaivoista kärsivät Markkanen ja Uusitalo.
Kalle Sotka Gnisun riveihin
Keltaiset saavat kesäkuukausiksi kovan vahvistuksen rapakon toiselta puolelta, kun jenkkien yliopistosarjaa pelaava Kalle Sotka liittyy Gnistaniin kolmeksi kuukaudeksi. Piilokärkenä pelaava Sotka aloitti vielä viime kauden Suomessa Viikinkien riveissä Ykkösessä, mutta siirtyi kesällä Monmouth Universityyn.
Myös toiseen suuntaan on liikennettä. Anton Louhisto pelaa toistaiseksi lainalla MPS:n mukana Kolmosessa.
Tervetuloa Oulunkylään tsemppaamaan Gnisu voittoon!
Gnistan – JäPS lauantaina 12.5 klo 17:00 Oulunkylän Fair Pay Areenalla.
Liput: 8€/5€, kausikortit 60€
Lisätiedot
Facebook

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.