Ennakko: Futura – Gnistan


Sunnuntaina Gnistan matkaa Porvooseen Futuran vieraaksi. Keltaiset lähtevät klo 18.30 alkavaan kamppailuun hyvässä vireessä, sillä kahdessa edellisessä ottelussa pisteet ovat jääneet Oulunkylään vakuuttavien esityksien päätteeksi. Erityisesti viime lauantaina Kiffeniä vastaan peli kulki varsin mallikkaasti.

Futuran kauden alku on ollut takkuinen. Ensimmäistä voittoaan metsästävät porvoolaiset ovat saalistaneet kuudesta pelistä vain kaksi pistettä. Viimeksi Futura taipui niukasti 3-2 sarjataulukon kärkipaikalla majailevalle JäPSille. Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara odottaa kuitenkin Futuran kipuavan ylemmäs sarjataulukossa.
”Materiaali on mielestäni parempi kuin miltä sarjataulukko näyttää. Varmaan vähän tällä hetkellä siellä puristaa, kun voittoa ei ole vielä irronnut, mutta odotan että nousevat ylemmäs kauden mittaan.”
”Siinä mielessä vähän erilainen vastustaja, että pyrkivät pelaamaan. Varsinkin kotikentällään ovat paha vastustaja.”
Pahempia loukkaantumishuolia ei Gnistanilla ole. Samuli Markkasella polvi oireilee ja pelaaminen sunnuntaina on vielä epävarmaa.
Esa Vironen on siirtymässä lainalle Kakkosen etelälohkossa pelaavaan FC Espooseen.
FC Futura – Gnistan
Sunnuntaina 3.6 klo 18.30

Porvoon Keskuskenttä

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.