Gnistan 2-3 KTP


Gnistan avasi kautensa Kakkosen itälohkossa tappiolla. KTP viimeisteli paikoistaan tappavan tehokkaasti ja vei kolme pistettä mukanaan.

KTP tuli otteluun alusta alkaen hyvällä sykkeellä, kun Gnistanin peli taas tuntui kärsivän pienistä käynnistymisvaikeuksista. Molemmissa päissä nähtiin puolittaisia tilanteita, kunnes 15 minuutin kohdalla KTP:n Aleksi Tarvonen sai pallon vasemmalla laidalla ja löysi keskityksellään rankkarialueen keskeltä Nouhoum Kobenan, joka jatkoi pallon tyylikkäästi suoraan ilmasta Gnistan-maalin takakulmaan.
Gnistanin metsästäessä tasoitusta KTP iski uudestaan. Tällä kertaa keskitys tuli oikealta laidalta ja boksista löytyi puolustukselta pahasti merkkaamatta jäänyt Niko Ikävalko. Pusku ohi Timo Aaltosen ja peli 0-2.
Heti toisen puoliskon alusta oli selvää, että kotijoukkue myllyttää ja kotkalaiset puolustavat. Gnistanin peli oli huomattavasti paremman näköistä ja miehet sekä pallo liikkuivat aivan eri tavalla kuin ensimmäisellä 45 minuuttisella.
Toista puoliaikaa oli pelattu 6. minuuttia kun keltaiset saivat kavennuksensa. Pienen hässäkän jälkeen Mikko Lönnström löysi pallon jalastaan KTP maalin edustalla ja survoi pelivälineen sisään. Gnistan sai luonnollisesti vielä lisävirtaa kavennuksesta ja pelin painopiste säilyi vankasti kotkalaisten päädyssä.
Vartti myöhemmin keltaiset nousivat jo tasoihin, kun KTP:n maalia vartioinut Jere Koponen torjui vaparin eteensä ja Eduardo Rodriguez tykitti pallon läheltä verkkoon. Avustava oli näkevinään tilanteessa rikkeen, mutta lyhyen palaverin jälkeen erotuomari Joni Taipale osoitti pallon keskiympyrään. 2-2.
Peli näytti jo kääntyvän keltaisille, mutta kun kotiyleisö odotti omiltaan kolmatta osumaa, iskivätkin vierailijat. Gnistan pelurit törmäilivät keskialueella toisiinsa ja KTP sai nopean vastaiskun. Keskitys vasemmalta takatolpalle, jonne oli unohdettu täysin yksin Niko Ikävalko. Ikävalko puski helposti pallon toistamiseen ohi Aaltosen ja ilo oli taas irti runsaslukuisten KTP-kannattajien keskuudessa.
Gnistan painoi vielä viimeiset 5 minuuttia vimmatusti päälle, mutta muutamasta tekopaikasta huolimatta tasoitus jäi tällä kertaa tulematta. Kaksi maalia iskenyt Ikävalko onnistui vielä loppuhetkillä hankkimaan toisen keltaisen ja ulosajon, napattuaan kädellään rajasta yli matkalla olevan pallon mukaansa.
Gnistanin kausi jatkuu lauantaina 5.5 lyhyellä vierasmatkalla Töölön Pallokentälle, jossa vastaan asettuu Atlantis. Ottelu alkaa 17:00.
Gnistan: Aaltonen; Markkanen, Lönnström, Koponen, Huupponen; Rikberg, Rodriguez, Kuikka, Arolinna (Murto 89′); Woodward (M.Kauti 42′), Ahmad (J.Kauti 46′)
Maalit:
15′ 0-1 Nouhoum Kobena
39′ 0-2 Niko Ikävalko
51′ 1-2 Mikko Lönnström
66′ 2-2 Eduardo Rodriguez
85′ 2-3 Ikävalko

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.